Reunie

9 jaar geleden

Owkay hier gaan we dan.

Ik droom dus dat ik in een compleet andere wereld zit waar iedereen net zoals ik kan vliegen. De stad is een oude havenstad. En we (ik met nog 2 anderen die ik niet zie) vliegen gewoon rustig rond. En de zon schijnt enz. Kortom het is aangenaam. Dan gaan we een zomaar een enorm groot victoriaans herenhuis binnen. De ruimtes binnenin zijn enorm groot en het plafond en de gangen ook. En de meesten zijn groen van kleur.

Er zijn veel kamers en jonge mensen voornamelijk vrouwen. En hier en daar een jonge man. Het is dus een kostschool. Ik zie ergens een glimps van iemand en ik wil haar achterna gaan. Maar ze is me te snel af. En ik volg haar dus door een heel groot deel van het huis. Tot we aan een enorme danszaal (oude stijl) komen.

En dan kijkt ze me aan en zegt ze OMG je bent eindelijk terug en al de andere mensen in het huis lijken me te kennen. Maar het lijkt alsof ik jaren ben weggeweest en nu pas terug kom en ze me gemist hebben. Ze reageren vol opluchting en liefdevol. Maar ik wil hun net zeggen dat ik me er niets van herinner en hun vanalles vragen over mijn tijd hier. En dan word ik ineens wakker.

Grrr ik had zoveel vragen.

Deze droom had ik vanmorgen. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen betekenen. Ik droom vaak dat ik vlieg. Maar ik heb nog nooit aan de hand gehad dat iemand me herkende in mijn droom.

Eliane
3 maanden geleden

Goededag,
Ik droomde dat ik mijn oma zag, met al haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen. Iedereen was blij.

Wat betekent deze droom?

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********    **    ** ******** 
 **  **   **      **    ** **   ** 
  ** **    **      **    ** **   ** 
  ***    **      **    ** **   ** 
  ** **    **   **  ** **  ** **   ** 
 **  **   **   **  ** **  ** **   ** 
 **   **   **   ******  ******  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht