Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Blinde Harry potter

a girl
25 juli 2011

he allemaal
Ik had vanacht toch zo'n rare droom. Ik droomde dat ik, harry potter en nog een paar andere mensen die ik niet kenden voldemort moesten pakken ,die was in een achtertuin gevlucht en we bleven wachten in dat huis van de achtertuin. het huis was best wel kleurig(rood,oranje en blauw voornamelijk) Op een gegeven moment zie ik voldemort door het raam langs rennen zo weer de straat op. ik ren hem achterna maar ik ben niet snel genoeg want hij zit op een of andere manier in een auto.Dan in een seconde sta ik weer voor het huis en is Harry Potter bezig met het zoeken naar voldemort. Terwijl hi blind was. Hij maakte dan klick geluiden om zo een beetje alles te kunnen "zien".Opeens was ik Harry Potter en zag dat alles donker was(ik was natuurlijk blind) maar met die klick geluiden kon ik even zien als of je even een zaklamp schijnt. Toen stopte mijn droom.
Is dit nou allemaal fantasie omdat ik een harry potter film 3 dagen geleden heb gezien of heeft dit ook echt een betekenis?
Alvas bedankt!
groetjes

29 juli 2011

De betekenis hier achter is: 'je kijkt te veel harry potter films voor het slapen gaat'. Volgens mij wil het gewoon zeggen dat je je meer in de schoenen van andere moet zetten, zo kan je dingen ondervinden en ervaren, want anders blijf je blind en accepteer je een ander zijn gebreken niet.

Zo, hopelijk wat bijgeleerd?

Veel liefs

Voldemort



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 juli 2011 door KBMC.