doodgaan en je eigen kist zien...

Liza
11 jaar geleden

Vannacht werd ik huilend wakker, nadat ik had gedroomd dat ik doodging.

Ik was ziek en moest een drankje drinken opdat ik zou sterven. Ik reed met mijn moeder, met wie ik een goede relatie heb, en mijn vriend, met wie ik heel gelukkig ben, naar de begraafplaats, alwaar het zou gebeuren. Daar moest ik dat drankje drinken en in de kist gaan liggen (!). Op dat moment realiseerde ik me dat ik misschien niet dood zou zijn als ik begraven zou worden. Ik zag die kist met alles wat erin lag. Op een gegeven moment zei iemand dat we moesten opschieten omdat er niet meer zo veel tijd was. Toen bedacht ik me dat ik van heel veel mensen nog helemaal geen afscheid had genomen en werd huilend wakker.

Ik word wel eens met een naar gevoel wakker na een vervelende droom, maar nu moest ik echt heel hard huilen. Ik vond het echt afschuwelijk.

Ben erg benieuwd of iemand een verklaring hiervoor weet...

Bedankt alvast!

Gr. Liza

wjahlk
10 jaar geleden

Dat je nog een paar uur te leven hebt..

wjahlk
10 jaar geleden

in jou geval nog een paar maanden..

10 jaar geleden
Beheerder

Nou ik moet zeggen dat dat wel erg ver gezogt is, zelf heb ik alleen het vermoeden dat het met een verwerking te maken heeft of iets in het dagelijks leven, dat veranderd moet worden, omdat het de verkeerde kant op gaat..


feneaux

marieke
10 jaar geleden

Hey Liza,

ik heb geen verstand van dromen verder, maar ik wil wel proberen met je mee te denken.

Je realiseert je in je droom dat je van heel veel mensen nog geen afscheid hebt genomen; mis je je vrienden? Onderhoudt je het contact met je vrienden wel goed?

Je krijgt te maken met de dood; denk je hier veel over na? Neem je misschien afscheid van jezelf, begin je een nieuwe fase in je leven?

ik hoop dat je er iets mee kan,
Marieke

peterr
10 jaar geleden

srry, maar volgens mij krijgt iedereen iets te maken met de dood...

10 jaar geleden

Natuurlijk krijgt iedereen te maken met de dood maar waneer dat komt weet niemand.
Maar niet iedereen heeft het gevoel dat als het moment komt dat hij tevreden is met wat hij gedaan en/of bereikt heeft in zijn leven.

Patricia
4 maanden geleden

Hallo
Ik droomde ook dat ik doodging ik werd gelegd in een mooie rieten mand. En gebracht naar mijn uit gezochte plekje in een natuurbegraaf plaats. Alle mensen waren er bij .
Er was mooie muziek. Alles was rustig in het bos. Wat betekent dit.

4 maanden geleden

Dromen over de dood betekend dat iemand belangrijke veranderingen ondergaan in hun leven of in de overgang zitten van een bepaalde levensfase zoals de overgang naar volwassenheid, afstuderen, huwelijk, carrière switch, pensioen, enzovoort.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **    **  ** ******** ******** **  ** 
 **     ** **  **  **   **   ** ** 
 **     ****    **    **    ****  
 **      **    **    **    **  
 **      **    **     **    **  
 **      **    **     **    **  
 ********   **    **     **    **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht