Geschrokken

V
4 maanden geleden

Heb vanacht hele drukke droom gehad, de laatste tijd heel vaak. Maar uiteindelijk heb ik maar één ding onthouden. Een jonge donkere dame kwam de zaal binnen met bloedende uitpuilende ogen. Het hing echt nog maar aan een sliertje vast. Weet iemand wat dit betekent??

4 maanden geleden

Ogen zijn de spiegel van de ziel. Dit is meer het boze en verminkte oog. De dame zijn je angsten die je achtervolgen. Er is iets wat je niet wilt zien. Het gaat hier om een obstakel. Het oog hangt erbij, daarmee loop op je tenen. Bloeden staat symbool voor energieverlies. Een zaal is vaak kaal en groot. Je kan je hier klein en koud voelen.

V
4 maanden geleden

Een beetje late reactie maar er is idd heel wat gebeurdt na die droom. Veel van de betekenissen herken ik mezelf heel erg in. Langzaam maar zeker nam iemand mijn huis, mijn leven over. Had er op een gegeven moment genoeg van dus heb die persoon geboycot en de rust komt langzaam maar zeker weer terug. Je droomuitleg was spot on! Top, superbedankt!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** ********  **   **  ****** 
 **   ** ** ** ** **   ** **   ** **  ** 
 **   ** ** ** ** **   ** **   ** **    
 **   ** ** ** ** ********  ********* **    
 **   ** ** ** ** **     **   ** **    
 **   ** ** ** ** **     **   ** **  ** 
 ********  *** ***  **     **   **  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht