Wolf en mijn kat

Jinx
2 maanden geleden

Ik zou graag de betekenis willen weten van mijn nachtmerrie,
Ik was in het bos daar zag ik ineens een wolf voor mij staan ik probeerde stil te blijven staan maar hij kwam steeds dichter bij, achter mij was een hoge boom ik klom er in heel hoog bijna in de top. De Wolf sprong om de boom heen naar boven bijtend en happend met zijn scherpe tanden ik probeerde de wolf te ontwijken door in de top van de boom heen en weer te bewegen, natuurlijk kunnen wolven niet zo hoog springen maar in mijn droom wel. Op en geven moment had hij mij te pakken en nam mij mee naar beneden uit de boom ik vocht tegen de wolf en probeerde hem met een tak te slaan ineens veranderende de wolf in mijn eigen grijze kat en zag dat ik hem verwond had. Ik vond dit zo zielig mijn arme lieve kat stond daar met tranen in zijn ogen en een bloedneus. Ik krijg er nog een rot gevoel van. Toen werd ik wakker en ben gelijk gaan knuffelen met mijn kat. Het leek zo echt dat ik er helemaal van in shock was. Wat kan deze droom betekenen?

2 maanden geleden

Een nachtmerrie komt voort uit stress. Het bos staat symbool voor vernieuwing en vergankelijkheid. De wolf is een beeld van je dierlijke instincten. Er is een oncontroleerbare macht of situatie in je leven (vecht tegen wolf). De boom staat voor aarden, maar de wolf klimt naar boven en zweeft als het ware. In het leven kun je dingen groter maken, dan ze zijn en krijg je er geen grip op. Het lijkt alsof je spijt hebt van je daden of benadering van situaties.

Jinx
2 maanden geleden

Wat mooi omschreven esmee ik kan mij daar wel in vinden bedankt voor je bericht!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ******** **  ** ********  ******** 
 ** **   **   **  **  **   ** **    
  ****    **   ** **  **   ** **    
  **    **   *****   ********  ******  
  **    **   ** **  **     **    
  **    **   **  **  **     **    
  **    **   **  ** **     **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht