Indringer

Naomivanz
6 maanden geleden

Ik werd vanacht wakker met een naar gevoel. Ik droomde over dat ik een vriendin wou confronteren met haar daden. Er gingen in een snackbar zitten en die snackbar werd overvallen. Ik ging samen met mijn beste vriend een schuilplaats zoeken in het huis erboven, ik voelde zoveel angst. Ik werd wakker, maar de droom voelde herkenbaar, alsof ik zoiets eerder gedroomd heb. Het was niet mijn huis, en dat ik met een vriend van me was voelde ook herkenbaar. Weet iemand hier meer over ?

Naomi

6 maanden geleden

Het lijkt erop dat je heel wat geslikt hebt bij confrontaties met je vriendin. Je wilt je graag uiten, wat in het dagelijks leven niet echt lukt. Het vergt een beetje moed voor jou, die openheid. De snackbar staat voor een snelle hap of comfort food, wat een snelle geestelijke voeding geeft. Gezond eten is duurzamer voor lichaam en brein. Het overvallen staat symbool voor dingen die je niet ziet aankomen. Het kan ook zijn dat je niet makkelijk kan anticiperen en problemen naar je toe laat komen.

Schuilen is schuilen voor de maatschappij of het verbergen van je emoties. Het huis is het verlangen naar ontspanning.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ********  **     ******  **  ** 
 ** **  **   ** **    **  ** **  ** 
  ****  **   ** **    **    ** **  
  **   ********  **    **    *****  
  **   **     **    **    ** **  
  **   **     **    **  ** **  ** 
  **   **     ********  ******  **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht