Intense nachtmerrie

Lottepoes
Vorig jaar

Ik droomde dat ik in een sexy outfit over straat liep en met een smoesje in de val liep van mensenhandelaars. Ze wilden me misbruiken als seksslavin. Er werd ook van me verwacht dat ik martelingen kon ondergaan. Daarvoor moest ik een aantal proeven ondergaan, o.a. met elektrische shocks. Ik wist dat ik meteen zou sterven als ik faalde in de proeven. Dus ik ben in overlevingsmodus gegaan en heb gevochten voor mijn leven als een leeuwin. Ik slaagde in de proeven. Daarna zag ik een kans te ontsnappen. Ik stal een witte Mercedes en vluchtte. Mijn beste vriendin fungeerde als de persoon die mij moest opjagen en terug brengen. Ze zat bij me in de auto en oefende een enorme druk uit op mij zowel mentaal als fysiek. Ik kreeg haar af en toe uit de auto maar ik geraakte enorm uitgeput. De hele tijd probeerde ik mijn man en familie te sms’en voor hulp maar kreeg de kans niet vanwege de druk van de achtervolger. Die zat me echt krap op de hielen. Ik werd wakker op het moment dat ik vreselijk uitgeput was van de strijd en alleen in de auto zat. Ik had het bijna opgegeven. De droom heb ik als levensecht ervaren. Ik durfde daarna niet meteen weer inslapen.

Lottepoes
Vorig jaar

Deze droom heeft zich ondertussen al een paar keer herhaald. Telkens hetzelfde verhaal: ik moet uit de handen van een achtervolger blijven, dit lukt me net maar kost al mijn energie. Ik vecht en vlucht letterlijk voor mijn leven. Vaak is er een seksueel gewelddadige component mee verbonden. Mijn beste vriendin fungeerde in de laatste drie dromen als iemand die me bijstaat i.p.v. tegenstander.

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Slavernij in een droom kan ook staan voor volgzaamheid in het echte leven. Het kan zijn dat het in je echte leven een beetje een sleur wordt of ga je op de automatische piloot. De proeven die je moet doorstaan zijn de obstakels in je leven die je moet ondergaan. De proeven kunnen ook te maken hebben met perfectionisme waar je je op een gegeven moment aan gaat irriteren. De witte Mercedes staat voor status. In het echte leven wil je niet tippen aan een ander. Dit kan lijden tot een mentale als fysieke kwelling.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Lottepoes
Vorig jaar

Ik kan het wel rijmen met zaken in mijn leven. Wat zou de rol van mijn beste vriendin kunnen zijn?

Vorig jaar

Je vriendin is een spiegel in je droom. Het straat voor vrouwelijke kracht. Girlpower!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  ********  **  **  ******  ******* 
 **   ** **   ** **  **  **  ** **   ** 
 **   ** **   ** ** **  **    **   ** 
 ******** **   ** *****   **     ******** 
    ** **   ** ** **  **        ** 
 **   ** **   ** **  **  **  ** **   ** 
 *******  ********  **  **  ******  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht