Rare droom

Anoniem K
8 maanden geleden

Hallo Allen,

Ik droomde over dat ik samen met een man, bekende Nederlander en 7 anderen hadden ingebroken in een Rabobank voor leningen, omdat we verhuis dozen opzochten en de bekende Nederlander wist waar de verhuisdozen lagen in het gebouw.

Mensen waren aan ‘t werk en we werden betrapt. Had toen gezegd dat ik een lening wou afsluiten, dus dacht dat ik zo binnen kon komen, aldus had het zo gezegd. Heer vertelde dat het alleen kon volgens afspraak en stuurde ons weg. Ik met nog 2 verlieten het gebouw, andere 5 zijn weggevlucht naar boven.
Het was een hele zoektocht en had mensen gevraagd waar de uit gang was en de meeste zeiden: we mogen niks tegen U zeggen. Is geheim.

We werden later geholpen door een lieve man. Hij wees ons de weg, later toen ik bijna buiten stond vroeg hij dat hij samen met mij daar nog wat wou drinken. Mijn antwoord was nee en bedankte hem.

Dit is nog wat ik weet.
Weten jullie de betekenis?

Gr

8 maanden geleden

De bekende man geef zelfvertrouwen. De inbraak is inbraak op de privacy. De lening is een schuld aan iemand. Je bent tijdelijk gered. Je moet het altijd terug geven; materieel of in natura. De verhuisdozen staan symbool voor verhuizen staat voor het verlangen naar een verandering in je leven. Het grote gebouw laat je desoriënteren. Er is nogal een chaos. Een geheim is een geborgen kracht. De man is als een gids.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  ********  ********  **   ** 
 **   ** **   ** **   ** **   ** ***  *** 
 **   ** **   ** **   ** **   ** **** **** 
 **   ** ********  ********  **   ** ** *** ** 
 **  **  **     **   ** **   ** **   ** 
  ** **  **     **   ** **   ** **   ** 
  ***   **     ********  ********  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht