Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aliens

hallodaar
11 januari 2014

ik heb een nachtmerrie gehad, ik ben benieuwd wat het betekent.
het was een hele vreemde nachtmerrie.
ik kan het niet heel goed meer herrineren maar ik denk dat het ging over iemand die ik haast niet meer spreek, en toen ineens de hoofdpersoon van mijn droom was, en allemaal aliens en mensen bevroor.
de aliens veroverde de wereld en die persoon en de aliens waren rivalen. het was de bedoeling dat hij ons redden van de aliens. de aliens planten zich voor, werden meer en groeiden. er kwam ook een raar ding uit een shilderij: een recht ding, met schubben en ik zag allerlei cellen die groeiden. dat ding was ook een alien dat groeiden. toen zat ik in een soort theater, zonder optreden of film. alleen al die stoelen die een theater ook heeft en een bioscoop. toen werden we allemaal in een boot gestopt om te evacueren, en kwam ik een meisje van de basisschool tegen. de boot wiebelde heel erg en schudde hevig. ik en dat meisje verstopte onder een van de stoelen van de boot. ik weet nog dat de boot heel erg roestig was. en ik was heel bang, het meest bang toen de boot stopte. er hoorde iemand. maar toen werd ik wakker dus ik weet niet wat de rest zou kunnen zijn.

11 januari 2014

wauw eg eng ik had ook vaak aliens droomen. maar wees niet bang als je in je dromen aliens ontmoet betekend dat je vremde mensen zult ontmoeten. het is maar 10% van de mens heid die egt ontvoerdt worden door aliens. maar dat gebuert alen als je van heel klein een ufo heb gezien of aan geraakt maar dat gebuert hier niet in nederland, meer in het buiten land. ik hoop wel dat we ze in egt ontmoeten. maar ja je heb goede en slechte aliens net als bij mensen. als je het mechien in tresanht lijkt kan ik je meer over vertelen want ik zelf vind het ook intresand maar ik hoop dat ik je met je droom een betje kon helpen. met vriendelijke groeten van vanity330. ps als je het vaag kan lezen ik ben dislekties sorry voor dat.

hallodaaaaaaaaaaaar!
14 januari 2014

lol maakt niet uit xDD

hallodaar2
14 januari 2014

volgensmij zit je deze mensen nou keihard te trollen of niet xD
gast jij, jij bent echt pro.

15 januari 2014

In je droom heb je niet meer echt de regie in handen. Wat zou je doen als je de regie wel had genomen?

Tin-Sky