Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over de duivel

9 juni 2013

Afgelopen nacht heb ik de vreemdste droom ooit gehad, het ging over de duivel vandaar dat ik hem maar bij nachtmerrie's gepost heb.

Ik droomde dus dat de duivel mij stalkte, hij wou iets van mijn hebben. In het begin was dit niet duidelijk, maar toen ik de duivel in mijn droom steeds vaker begon te zien was het duidelijk.
De duivel kon elk moment van de dag bij mij zijn. Ik hoefde maar bij iemand in de buurt te staan en zo diegene die in mijn buurt stond veranderde constant in de duivel.
Waar ik ook was de duivel stalkte mij. In mijn droom werd ik opgenomen in een speciale groep om de duivel in mijn dromen te verdrijven. Toen ik wist waar ik moest zijn om die duivel niet terug te laten komen wist ik dat de duivel een kind van mij wilde hebben. Hij wilde dat ik met iedereen in mijn buurt seks wou hebben, maar daarmee moest wel het veilig gebeuren. Behalve met hem zelf. Uiteindelijk toen ik in mijn droom bijna genezen was probeerde hij het een laatste keer terwijl ik bij een begraafplaats was en in een winkeltje met Mariabeelden naast die begraafplaats. Dat was de plek waar ik mij veilig voelde en de duivel mij niet kon vangen. Omdat Maria de duivel direct naar zijn graf zou sturen.

Dat was mijn droom.

Zelf geloof ik niet in god, Maria of duivels.
Dus ik weet ook absoluut niet wat deze droom betekend.

14 juni 2013

Volgens mij is er niets aan de hand gewoon een nacht merrie