Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Meerdere keren droom over aangevallen worden bij m'n benen, door verschillende dieren

Loontje
15 mei 2013

Hallo allemaal!

Ik heb een gekke nachtmerrie die enigszins terugkomt, maar dan net iets anders.
Ik sta ergens en ik word aangevallen bij m'n voeten, benen en dijen.

Eén nacht waren het kippen, één nacht waren het kinderen, één keer waren het muizen en ratten en één keer katten.
Ik word in m'n droom dan vrij agressief en schop probeer de beesten of kinderen weg te trappen maar ze komen direct weer terug. Ze bijten/pikken ook in mijn benen en zijn heel wild (fladderen vleugels, krijsend, knouwend).

De keer met de katten was de vervelendste en heel raar... ik heb toen één van de katten de keel doorgesneden. Zodra ik dat deed kreeg ik ontzettend medelijden met de kat en moest ik heel hard huilen. Toen heb ik in een onbekend huis (heel ouderwets) de kat verzorgd zodat hij in leven bleef.

Heeft iemand enig idee wat dit betekent? Alvast bedankt!!

15 mei 2013

Hoi Loontje

Je benen staan in je droom voor hoe goed je vooruit komt in je leven.

Zie je je eigen voeten in je droom, dan staat dit voor je fundering, stabiliteit en begrip. Het is belangrijk dat je praktischer en verstandiger wordt.

Je dijbenen in je droom staat symbool voor wilskracht en je uithoudingsvermogen. Het is ook een verwijzing naar je vermogen om te presteren en dingen voor mekaar te krijgen.


Wordt je gebeten door een wild dier, dan heb je het gevoel een bepaalde situatie in het echte leven niet de baas te kunnen.

Hou je niet van katten of heb je een vervelende ervaring met een kat in je droom, dan heb je moeite om een stukje geluk in je leven toe te laten.

Een vogel staat voor fysieke en emotionele vrijheid. Vogels kunnen ook staan voor religieuze gevoelens. Verdere betekenissen zijn:

Zwarte vogels staan voor je ‘duistere kant’.


Wat kan deze droom voor jou betekenen, ik denk dat je vaak aan gevallen wordt en dat je daar door onzeker geworden bent.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

Loontje
15 mei 2013

Hallo Hans,

Hartelijk dank voor je uitgebreide antwoord. Ik kan er zeker wat mee!
Groetjes,
Loontje