Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zombies en liften

6 februari 2013

Hey allemaal,

vannacht had ik 2 verschrikkelijke dromen waarvan ik kapot ben. Ik hoop dat ik hier iemand kan vinden die me kan helpen met een betekenis te zoeken hiervoor.

In mijn eerste droom werden we allemaal aangevallen door zombies en kon ik nog net op tijd vluchten. we waren in een heel groot huis, ik zat met nog 2 andere vrouwen in een kamer apart, met een volledig glazen wand, we konden alles zien. Recht voor ons zat een hele hoop zombies en het leek of hun 'leider' probeerde te onderhandelen, maar net om ons te laten over geven. Ik kende niemand daar, ik heb wel die mensen zien veranderen in zombies. Op het laatste viel ik neer op de grond en werd ik zelf aangevallen en gebeten. Toen schoot ik wakker.

De tweede keer dat ik in slaap viel ging het als volgt:
Ik had mijn vriendin bij een vriend afgezet omdat ze daar naartoe moest. Ik was inmiddels ergens anders naartoe gegaan. Ik stond te praten met een paar mensen en ineens hoorden we een enorme knal. Ik werd onmiddellijk bang. Ik liep zo snel ik kon terug naar mijn vriendin, maar zag dat alles vredig was. Een van de vrienden zag mij en vervolgens stonden we te praten in een groepje over wat die knal nu zou geweest kunnen zijn. We waren in een spierwit gebouw en we waren bezorgd. Plots hoorden we een speaker spreken die vertelde over een ongeluk met een lift. Weer werd ik doodsbang. Ik zag ineens de scène voor me: een man stond te werken aan een lift. Een vrouw zag niet dat de lift een verdieping hoger was en viel een beetje lager dan het gelijkvloers in zo'n put. Ik zag haar omhoog kijken en de man liet ineens de lift zakken zodat ze onder de lift geplet werd. Daarna zag ik het beeld van die man, die vrouw en nog 1 of 2 kinderen in zo'n glazen lift omhoog gaan tot op een bepaald moment die lift naar beneden stortte en ik weer die knal hoorde. Er hing overal aan de muren een rode robotfoto van die man. Op die manier zag hij eruit als een terrorist ofzo...

Vandaag kan ik die dromen niet van me afzetten. Ik heb echt doodsangst ervaren in mijn droom. Hopelijk kan hier iemand me een beetje advies of geruststelling geven.

Lieve groetjes,

Aliera e'Kieron

7 februari 2013

Een klein detail nog: voor ik in slaap viel hoorde ik dat er 3 keer geklopt werd op de deur van mijn slaapkamer. Iedereen sliep in huis.