Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

heel veel spinnen groot en klein

14 augustus 2012

Hoi,

Ik had vannacht een hele nare droom, ik zat in een heel oud huis waar alles van hout was je zag verder ook geen meubels het stond hellemaal leeg en zag er verlaten uit.
Om een of andere reden kon ik ook niet weg uit dat huis en er kwamen ineens spinnen tevoorschijn, eerst alleen maar kleintjes en er werden er steeds meer en meer, maar toen kwamen er ook steeds grotere spinnen bij, hele vieze grote spinnen, ze zaten echt overal. Spinnen met lange puntpoten en met dikke lijven.
Ikzelf houd helemaal niet van spinnen, ik raakte wat in paniek.
Dus wilde ik er zo snel mogelijk weg, maar dat lukte niet ik kon gewoon niet vluchten.
Er kwam ineens een hele supergrote vieze dikke spin tevoorschijn zijn lijf was net wat groter als een voetbal.
Hij kwam steeds dichterbij en dat wilde ik niet dus had ik ineens een stok of iets in mijn handen en duwde de spin zo hard mogelijk van me af, ik duwde de spin zo hard tegen de muur dat hij uit elkaar barste en er allemaal vieze zooi uit kwam.
En eigenlijk had ik niet echt het idee dat de spin mij iets wilde aan doen.... maar ik dode hem toch.
Heel vreemd was dat ik toen ineens kleine spinnetjes uit het raam aan het laten/gooien was, kon ook niet echt zeggen dat dat een foute bedoeling was, ze bleven ook veel hangen met hun webjes aan mijn vinger.

Wat zou dit betekenen....?
Weet iemand dit mij te vertellen...
Thanks!!

Groetjes Jennifer

16 augustus 2012

misschien omdat je bang voor iets/iemand bent waarvan je weet dat het niet gevaarlijk is, dat gevaar wil je stoppen en je onderbewustzijn projecteerd je angst dan in de vorm van spinnen en je heb bewezen dat je die angst kunt verslaan, net als die spin.