massamoord

iejoor
10 jaar geleden

Hallo,

ik heb gedroomd van iemand (die ik niet echt mag en die ik zou kunnen associeren met boosheid) die een enorme slachting aanrichte op een veld met mensen, waarvan ik sommigen kende. Ze schoot gewoon iedereen dood met een pistool. Omdat ze dat wilde/dacht dat ze dat moest doen.
Ik kwam later in de droom op het veld en zag heel veel dode mensen liggen. Niet typische lijken, maar ik wist wel dat ze dood waren.

Wat betekent dit? Kan iemand dat vertellen?
Bedankt alvast.

iejoor
10 jaar geleden

Toevoeging: De mensen die vermoord zijn. liggen allemaal in nette rijen.

natsirt
6 jaar geleden

klinkt intressant wat ik hier lees...
had je toen de film Inception pas gezien ofzo?
Met lucide dromen bezig/bezig geweest?
ben je al op een antwoord gekomen?
zou het fijn vinden als ik een antwoord van je krijg, eender wat..

5 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gedroomd vorige week.. Ook een meisje die ik ken die begon te schieten op allemaal mensen op een veld.
Bij mij lagen de dode personen, die er inderdaad niet uitzien als lijken niet in nette rijen.

Groetjes,
Koetje

Comanche
3 maanden geleden

Intressant ik had een soort gelijke droom. Een meisje wat ik leek te kennen in mijn droom en wat Patricia heette maar de schuilnaam jones gebruikte. (Bleek later in mijn droom) schoot de halve school dood met een pistol. Ook gebeurde voor mijn ogen in de wcs 2 oude klasgenoten die ik beide goed kende stonden met een zelfde soort pistol tegenover elkaar 1 was mogelijk aanhanger van het meisje. Ze schoten elkaar neer en ik had geen wapen dus kon niet veel. Toen was er nig niks bekend over wie de dader was van de massa moord. We waren door een reserche geroepen en ik had een lijstje gemaakt van mensen die ik herinnerde sinds we op een reunie waren op mijn oude basisschool. Iedereen op die lijst was dood en achter me lachen ingewanden "lijken" van de jongens en bloedvlekken overal. Ik dacht dat Patricia ook dood was maar die hieldzich schuil in het gebouw mijn moeder kreeg het door en verstopte zich met mij. Toen we vluchtte van Patricia kwam ze achter ons aan ik raakte mijn moeder uit het oog en begon mensen om hulp te vragen. 1 vrouw nam me mee in haar auto maar wilde achter patricia aan die we al gauw uit het oog verloren. Ik probeerde 112 te bellen maar mijn telefoom werkte niet mee en toen werd ik wakker.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   **  ******  ********  **  ** 
 **   ** ***  *** **  **  **   ** **  ** 
 **   ** **** **** **     **   ** ** **  
 **   ** ** *** ** **  **** ********  *****  
 **   ** **   ** **  **  **     ** **  
 **   ** **   ** **  **  **     **  ** 
 *******  **   **  ******  **     **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht