Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

moeder zwanger

Mieke1992
17 mei 2010

hallo,
ik droom heel vaak dat mijn moeder zwanger is en dat ik dan een broertje of zusje krijg waar ik eigenlijk voor zorg. gewoon omdat ik het leuk vindt het slaapt ook bij mij op de kamer. ik weet dat het niet kan omdat mijn moeder 53 jaar is.

ook droom ik vaak dat ik een kinderkamer aan het inrichten ben omdat ik zelf zwanger ben. de ene keer van een tweeling de andere keer van een eenling. ik ben bijna 18 en vindt mezelf nog te jong. maar ik weet wel dat ik ooit kinderen wil.

ik vindt dit erg aparte dromen en die komen ook steeds terug kan iemand misschien een uitleg geven???

alvast bedankt!

Mohini
22 oktober 2015

Ik ben 11 jaar en ik droomde dat ik heel graag een broertje of zusje wilde in het echte leven wil ik ook een broertje of zusje in mijn droom had ik de kleinste baby zelfgemaakt ofzo ik kan dat niet herinneren we gingen zwemmen in een rivier en ik denk dat die rivier heilig was want mijn moeder werd opeens zwanger! We stapten eruit en ze zij opeens dat ze weeën had ik snap het niet want in het echte leven wil mijn moeder geen kinderen meer!Ik was super blij maar toen werd ik wakker en had ik verdriet dat dit niet echt gebeurd was wil iemand me antwoord geven ????????