Knuffels

Kate
5 maanden geleden

Ik droom niet zo vaak (of ik onthoud mijn dromen niet) maar als ik droom, droom ik vaak over liefde. Niet de liefde van een relatie, maar gewoon liefde die je voelt bij mensen die belangrijk voor je zijn. In zowat elke droom komt ook een knuffel in voor. Iemand die ik graag heb of iemand die belangrijk is voor mij geeft mij dan een knuffel. Soms word ik daardoor gelukkiger wakker en voel ik me 's ochtends beter. Nu vraag ik me af wat het zou kunnen betekenen. Zelf vermoed ik dat het komt omdat ik dat fysieke contact en die liefde in het dagelijkse leven mis, net zoals de mensen die in mijn dromen voorkomen. Ze zijn niet dood, maar ik hoor of zie hen heel weinig of weet niet goed hoe zij over mij denken.

5 maanden geleden

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **   ** **  **    **  ****** 
  **   **   ** ***  **    ** **  ** 
  **   **   ** **** **    ** **    
  **   **   ** ** ** **    ** **    
  **   **  **  ** **** **  ** **    
  **    ** **  **  *** **  ** **  ** 
  **    ***   **  **  ******  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht