jongen

fayke
Vorig jaar

Ik had laatst dus een droom over een jongen en we waren op daten en hadden het supergezellig in die droom zei hij ook dat hij mij leuk vond. Eerder die week droomde ik over een plek wit brandt en ik wist niet waar het lag of wat het was toen later kwam ik erachter dat die zelfde jongen daar woont. Hij zit bij mij in de klas maar ik voel niets voor hem. Maar wat betekent deze droom?

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Dit is een wensdroom. Je wilt graag je leven delen, met een verliefd gevoel, met een jongen. Het hoort ook een beetje bij de leeftijd. Brand staat voor transformatie. Het woord transformatie heeft over het algemeen te maken met het overgaan van de ene vorm in de andere vorm. Dat betekent weer dat er een ontwikkeling plaats vindt. Je hebt momenteel geen gevoel voor hem. Misschien gaat dat wel veranderen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  ********  ********  **   ** ******** 
 **   ** **   ** **   **  **  **   **  
 **   ** **   ** **   **  ** **    **  
 **   ** **   ** **   **   ***    **  
 **   ** **   ** **   **  ** **    **  
 **   ** **   ** **   **  **  **   **  
 ********  ********  ********  **   **   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht