Onder water

6 maanden geleden

Ik was vannacht aan het dromen, dat ik bij mijn ex in huis was, we hadden het gezellig en waren gelukkig hij was toen mijn vriend, ik zat op een stoel opeens kwam zijn vriendin die hij in het echte leven heeft binnen wandelen.
De sfeer was ineens grimmig geworden, ik stond op en liep weg, mijn ex bleef bij haar.
Ineens was ik onder water ook weer gelukkig met mijn ex we lachten en praten, maar weer zag ik zijn vriendin aan tafel zitten.
Ik herinner me een dikke pilaar hij zwom er om heen ik keek naar ze en ze lachten en praten,
Toen zwom ik weg

6 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het huis van je ex is zijn territorium. Hij bepaald hier wat er gebeurd. Je kan het dan wel leuk en gezellig vinden, maar hier kom je op de tweede plaats. Je hangt in het verleden, toen alles nog koek en ei was. Maar het is slechts een herinnering. Tegenwoordig staat er iemand anders aan zijn zijnde. Dit is een verwerkingsdroom. Herinneringen komen boven. In het water bevind je je in het onbewuste en emotionele (denk aan tranen). Je zwemt in je emotie. Een pilaar staat voor steun. Hij heeft een stabiel fundament.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **   ** **   ** **    
 **   ** **   ** **   **  **  **  **    
 **   ** **   ** **   **  ** **  **    
 **   ** **   ** **   **   ***   **    
 **  **  **  **  **  **   ** **  **    
  ** **   ** **   ** **   **  **  **    
  ***    ***    ***   **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht