Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Supermarkt

2 jaar geleden

Droomde dat ik naar de supermarkt ging met nog iemand.Wat opviel is er zo'n lange rij stond om de winkel binnen te gaan dat de mensen letterlijk buiten in de rij stonden.

Vraag me niet hoe,maar ik kon gewoon naar binnen.Ik kocht 2 dingetjes en ik kwam al snel aan de beurt bij de kassa.
Achter de kassa zat een meisje met donkerblond haar.En toen ze mijn 2 dingetjes ging afrekenen...keek ik de hele tijd heel erg diep in haar ogen en ik vergat de hele wereld om mij heen.Het meisje achter de kassa deed dit ook bij mij en ik kan eigenlijk niet met woorden beschrijven wat voor liefdevol gevoel ik voelde en ik had het idee ( eigenlijk weet ik dat wel zeker) dat zei hetzelfde had.

Toen vroeg ze of ik nog zegeltjes wilden voor knuffels waar je voor kon sparen.Eerst zei ik nee dankje,maar enkele seconden later bedacht ik mezelf en zei toch maar ja zodat ik nog enkele secondes met haar kon praten.

En toen liet ze me enkele van die knuffels zien,en er kwamen toen opeens 24 verschillende knuffels en ik mocht er al 1 uitkiezen.
Ik had er al 2 in mijn gedachte die ik het leukste vond...Toen zei het meisje welke zei het leukste vond.En toen zei ik van: ja ik ook.

Dus eigenlijk koos is diezelfde knuffel die het meisje het leukste vond,terwijl ik eigenlijk 2 andere knuffels het leukste vond.
Maar puur omdat ik gewoon iets met dat meisje wou.

2 jaar geleden

In de supermarkt kun je kopen wat je nodig hebt. Materieel of geestelijke behoeftes. Aan de kassa reken je af. Voor niets gaat de zon op. Je hebt de behoefte aan warmte en genegenheid. De zegeltjes waar je voor kan sparen zijn de ervaringen die je hebt op liefdesgebied. De soorten knuffels zijn de types waar je wel of niet op valt.