Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Chel

2 jaar geleden

Na een korte, maar toch erg diepgaande relatie, staat door omstandigheden relatie op een erg laag pitje. Vanacht erg slecht geslapen maar op het laatste toch nog ff diep in slaap gevallen en droomde dat ik met hem ergens in een café geloof ik was en we de grootste ruzie hadden. Zijn ouders waren er ook bij en namen het voor me op. Had toch vreemd gevoel bij deze droom, heb zijn ouders ook maar 1x gezien.
Wel erg benieuwd wat deze droom kan betekenen.

2 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Liefde op het eerste gezicht is mogelijk. Helaas kan het zijn het een andere wending op loopt. Schijnbaar zijn er toch andere interesses of omstandigheden die de relatie op een laag pitje zetten of doen ontvlammen. Het café is een plek waar alcohol geschonken wordt. Alcohol is een vorm van escapisme. De ouders zijn z’n steun en toeverlaat. Ze zullen altijd voor hem opkomen. Je droom is een verwerkingsdroom. Soms gaan de dingen gewoon anders dan je hebt gehoopt.

2 jaar geleden

Dankjewel voor de reactie. Het rare in de droom vond ik dat zijn ouders het voor mij opnamen en niet voor hem. Heb ze maar 1x gezien.

2 jaar geleden

Dan hebben ze toch indruk op je gemaakt. Is ook leuk.