Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

eerst negeren dan zoenen

8 jaar geleden

ik heb vannacht voor de tweede keer in korte tijd het zelfde gedroomd. de hoofdgedachte was het zelfde alleen de locatie en bij rollen waren anders.

ik heb gedroomd over de jongen die ik leuk vind

de droom begint gewoon het 's morgens we zijn ergens waar meer mensen zijn(de ene keer een excursie, de ander keer een soort feest in de morgen) ik ben ik die droom helemaal niet verlegen en ging hem een keer gewoon zomaar zoenen zonder dat we verkering hadden, ik vond hem wel leuk. maar hij zei dat wil ik niet en ik deed het de hele dag probeerde ik weer en opeens aan het einde van de excursie (in de middag) ging hij mij wel zoenen en hij vond me toen ineens leuk. we bleven zoenen tot ik wakker werd. bij de droom op het feest ging ik hem niet zomaar zoenen (ik wist dat hij dat niet wilde) maar ik ging wel steeds korter naar hem toe en ik praten met hem. maar hij wilde niet zoenen. ergens aan het einde van het feest (ook in de middag) gingen we naar buiten daar was een groot plein en daar rende allemaal kinderen van mijn leeftijd. maar toen gingen we weer zoenen en hij vond me ineens wel leuk.

kortom: eerst vind hij me niet leuk of wil hij niet zoenen, en op het einde van wat we deden gaat hij me ineens zoenen.

wat betekenen deze dromen????



2 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door ikkuh.

8 jaar geleden

Een feest is een plek waar je uit te sleur bent. Op een excursie kun je ook erg vrij voelen en leer je van de bezienswaardigheden die je tegenkomt. Het verlangen om vrij te zijn uit zich door te vrijen. Een kus geeft het verlangen naar vertrouwen en genegenheid aan. Dat je eerst het zoenen niet zo leuk vond was omdat het onbekend is. Zodra je meer leert, groei je in je kennis en zelfvertrouwen.

8 jaar geleden

hallo, bedankt voor de reactie, maar ik snap de reactie niet...wil u het misschien in makkelijkere woorden uitleggen?

8 jaar geleden

Tijdens je slaap kun je dromen. Een droom heeft als doel om de dagelijkse ervaringen in je onderbewustzijn te verwerken. Deze komen vaak naar boven als een verhaal met een symbolische betekenis.
De droom betekent dat je het onbekende aan het onderzoeken bent. Eerst wilde je in je droom niet zoenen, omdat het onbekend was. Later durfde je het wel. Dit komt omdat je over de angst van het onbekende bent gestapt. Hoe meer kennis je vergaart, hoe zelfverzekerder je wordt.