Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verliefd op dokter

Ragonda88
18 november 2015

Ik droomde dat ik weer naar mijn dokter moest (handchirurg). en eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis kreeg hij promotie en werd tot directeur van het ziekenhuis benoemd.ik was toen bang dat ik niet meer geholpen zou worden ook omdat ik hem graag mag zien , maar hij zou blijven opereren. Zijn dochter ging trouwen en ik reed zonder rijbewijs aan de passagierskant naar de speelgoed winkel waar de receptie zou zijn. Daar stond hij dan die dokter de kriebels weer in mijn buik en ik kon weer geen woord uitbrengen.ik werd weer nerveus/verlegen bij hem. Toen zijn dochter was getrouwd was er nog een feest de dag erna georganiseert voor ede belangrijke mensen die er waren zo ook mijn moeder die pools bleek te zijn. Er werd een complete tafel met speciale lekkernijen neergezet en mijj dokter maakte nog tafelstuk van een kaarsenhouder en muntgeld. de tijd ging snel voorbij tot op een dag op een heide hij daar stond met zijn vrouw/vriendin (die niet goed voor hem was) hij koos uiteindelijk voor mij en ik was nog nooit zo gelukkig geweest het was op dat moment een sprookjesmoment ik mocht nog 1 ding over zijn werk vragen en daarna zouden we het nooit meer erover hebben. We hadden het erover wat ik voor hem ben gaan voelen na al die jaren ook omdat ik nooit ben opgegroeid met vader dus of die gevoelens wel zouden kloppen en dat hij opeens na 5 jaar uit mijn leven was en de eerste man was die zolang in mijn leven was en mij in de steek liet.dat ik daarom nog vaak terug kwam voor mijn klachten meer om hem weer te zien dan voor de klachten zelfm en of het ook wederzijds was en dat bleek zo te zijn maar omdat ik nog minderjarig was kon hij niets ermee doen nu 10 jaar later kon dat wel en heeft ook hij zijn gevoelens konden plaatsen.we hadden een open en eerlijk gesprek dat fijn was. We zijn nog intiem geweest, we hebben gepassioneerd gezoend. maar de beelden dat we intiem waren kwamen niet in mijn droom voor alleen het gevoel was er wel.

18 november 2015

Als je naar de dokter gaat houdt dat in dat je het gevoel hebt dat er iets mis is met jezelf. Je voelt je niet goed in je vel. Droom je over het ziekenhuis dan maak je je zorgen of je een project wel goed voorbereid hebt. Een operatie betekent dat je wel open staat voor of behoefte hebt aan emotionele heling.
De promotie maakt toch dat je hard voor iets gewerkt hebt om resultaat hiervan te krijgen en vind je dat je hiervoor beloont moet worden. Door directeur te zijn geef je aan dat je het gevoel hebt, dat je controle over de situatie hebt.

De dochter is een deel van je karaktereigenschappen, waar je zeer tevreden over bent. Daar trouw je zelfs mee. Dat er gereden word zonder rijbewijs. Er word toch een risico genomen en de passagierskant is rechts, dus het zijn de mannelijke eigenschappen die naar boven komen. Deze eigenschappen zijn competitief, rationeel en assertief.

Je streelt je ego door verliefd te worden op de dokter. Waarschijnlijk is hij mannelijk.
Ook de lekkernijen laten je genieten. Kaarsen staan voor bescherming, spiritualiteit en begeleiding. De kaarsen staan op een voetstuk gezet en het muntgeld is de oogst die je binnenhaalt.
Hij kiest voor jou, dus het geluk staat aan jouw kant. De intimiteit duidt aan dat het mannelijke en vrouwelijke zich verenigt. Al snel zal je in balans komen.
Heeft dit te maken met toestanden op je werk of dat er een nieuwe baan aan zit te komen?