Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over 2 oude liefdes

Lizzy Goedel
28 augustus 2015

Hallo dromers,

Ik ben een vrouw van 23 jaar. Ik ben in mijn middelbare schoolperiode op een aantal jongens 1 voor 1 verliefd geweest. In alle gevallen werd die liefde niet beantwoord. Ong. 5 jaar geleden (of nog wat langer) heb ik eindexamen gedaan, ik zit dus al heel lang niet meer op school, en de
jongens waar ik verliefd op was, ben ik al héél lang weer vergeten. Ben single, werk in een hele leuke winkel en ben best happy met mijn leven zoals het nu is.

Maar nou wil het nog wel eens gebeuren, dat twee van die jongens van vroeger (W & M), om beurten steeds weer opnieuw in een van mijn dromen opduiken, geheel onverwachts. Ze verschijnen in beeld en kijken me alleen maar aan. Dan voel ik ook ineens weer die verliefdheid die ik vroeger had, heel diep en intens, met als resultaat dat ik, als ik wakker word, de hele dag aan die ene jongen moet denken. Ik vraag me dan af hoe het met hem gaat, en als ik op Facebook ga zoeken, dan zie ik dat hij een relatie heeft. Ik zoek verder geen contact met hem, want daar heb ik geen behoefte aan. Hij blijft heel hardnekkig in mijn hoofd zitten, tot de dag om is en ik weer in slaap val. De dag erna ben ik het allemaal allang weer vergeten…..totdat, na verloop van (lange) tijd, diezelfde jongen weer, of die andere jongen in mijn droom opduikt, en ik weer die verliefdheid heel intens ervaar. Ik word weer wakker en zit opnieuw met een van die oude crushes in mijn hoofd, die ik er niet meer uitkrijg voor de rest van de dag, zelfs niet met afleiding.

Echt storend vind ik het niet, maar in sommige gevallen is het wel erg vervelend en onhandig, als ik me bijvoorbeeld op iets belangrijks moet concentreren. Dan staat hij gewoon op mijn netvlies gegraveerd zeg maar.

Weet iemand misschien wat dit zou kunnen betekenen?

Alvast bedankt!