Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

spannende droom komt deels uit

19 juni 2015

Hallo, ik wil graag jullie mening.

Ik ben met mijn partner bezig met de volgende stap in onze relatie. Kinderen... dus dat brengt veel spanning met zich mee. Ik heb wel vaker spannende dromen. Maar meestal gaan die over het andere geslacht (m) en zijn het mensen die ik niet tref in het dagelijks leven!

eergister droomde ik over een vrouw die ik ken van onze toneelgroep ( grote groep ruim 60 man) maar uitgerekend zij, zit in mn droom. Ik ken haar niet echt. Beetje dominant type. In mijn droom zijn we op het feest. We doen een spel. Een soort verstoppertje in 2 tallen. Ik heb haar hand vast en we duiken onder een lage tafel. Liggen met onze buik op de grond. Zij verplaatst zich zodat we niet meer naast elkaar liggen maar met de hoofden naar elkaar. Ze stuntelt met wat woorden maar nadat ik aangeef dat ze gewoon moet zeggen wat ze denkt ( enorme spanning, voelde me heel warm van binnen) zegt ze dat ze m'n uitstraling zo mooi vind en begint me te kussen. Het was geweldig. Een keer met een meisje zoenen! Toen werd ik wakker met de wetenschap dat er een kans bestond dat zij die avond op het feestje zou zijn.

Die avond. Het feest! Zij was er ook. Ik keek naar haar maar het deed me niet veel.
We kennen elkaar ook helemaal niet.wat verwachte ik dan?-? Na een paar uur en een aantal wijntjes kwam ZIJ naar MIJ toe. Ze wilde me leren kennen. We hebben gelachen en verteld over ons werk. Ik voelde me op de 1 of andere manier ongemakelijk.. en nerveus te gelijk. Ze is best leuk! Er viel een stilte en toen zei ze dat ik twinkelende ogen heb en een leuk karakter... euhmmm... dankje!!smile smile. Dat was het. Eind v.d. avond zei ze doei! En ging terug naar haar man en kids.
En ik lig naast mn vriend en wilde dit van me afschrijven... aardig gelukt dacht ik zo.