Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

intense onbekende liefde

jasmina
28 maart 2015

Ik heb vanochtend een intense droom gehad over een onbekende man in mijn droom. In het hedendaagse heb ik een relatie met een man die erg lief en betrokken is met een goed hart, alhoewel ik niet intens verliefd op hem ben. In mijn droom kwam ik een onbekende mantegen, nieuwe collega, op mijn werk in het ziekenhuis tussen de 28-33 jaar, van buitenlandse afkomst(oosterse look), iemand waarvan je kon aflezen dat hij veel heeft meegemaakt in zijn leven, en waarvan zijn leed was af te lezen van zijn gezicht. Ik negeerde hem op werk, probeerde mijn ogen van hem af te houden, maar ik werd al een lange tijd opgezogen in zijn energie-veld. Ik merkte uit mijn ooghoeken ook dat hij mij negeerde, mogelijk geen interesse had in mij. Later op mijn werk stond ik in een kantoor, en iemand omarmde mij van achter en zei mij iets wat ik niet meer kon herinneren.. ik keek mij om, en zag de man die zo'n grote impact op mij maakte, een onbekende man, die mij zo'n warm gevoel gaf, en zoveel intense liefde in mij opbracht, wat ik nooit zo sterk nog had ervaren en mogen voelen. Ik werd vervolgens half wakker en wist dat ik in een droom zat… maar het gevoel in mijn buik, vlinders, en ook een intens verliefdheidsgevoel in mijn lichaam bleven nog enkele minuten na als een na-effect van mijn droom, waar ik liever nog in wilde zitten, zoveel liefde gaf het mij.. Ik weet niet precies wat de exacte betekenis is van deze droom.. als er iemand is die dat mogelijk weet, hoop ik het graag te horen.

Kevin Claes
23 augustus 2015

Heb ook een gelijkaardige drooom gehad, maar totaal in een andere context! was het op google aan het opzoeken en kwam bij jou artikel terecht... Toeval of niet? Geen idee, nou ik zal het dan maar vertellen:

"Ik was in een vakantiehuis, waar exact weet ik niet, maar was er met vrienden en familie. Was er op een gegeven moment alleen en besloot een wandeling te maken. Meteen dat ik het huis verliet kreeg ik een raar gevoel vanbinnen. Ik voelde dat ik naar achter moest kijken, toen ik dat deed zag ik een vrouw in mijn vakantiehuis staan. Begreep er niets van! Zonder er bij na te denken ging ik terug. Weet niet meer exact wat er gezegd is, maar er was iets met deze vrouw het voelde alsof ik haar al jaren kende. Herinner me alleen nog dat ik zei, " voel jij dit ook " ze keken elkaar recht in de ogen en we begonnen uit het niets te kussen. Dit gevoel dat ik had was onbeschrijfbaar, ik voelde me zo warm vanbinnenen het voelde zo vertrouwd aan! Hoe kan dit dacht ik! we konden elkaar niet bedwingen en van het 1 kwam het ander. Ben een 25 jarige man en heb dit nog nooit gevoeld en ik ben toch al wel echt verliefd geweest! Dan kom het rare van het verhaal, een meisje kwam binnen samen met mijn moederen ze betrapten ons gewoon, Het was de nicht van mijn ex, en ze gaf me een afkeurende blik! Ik ging hun achterna en toen ik terug kwam was Zij verdwenen..."

Toen werd ik wakker, maar ik voelde me nog altijd zo! IK kan het maar niet uit mijn hoofd zetten, ook ken het haar niet. Ze had goud krullend haar, en was vrij slank met een prachtige glimlach waar ik het nog altijd warm van krijg als ik er aan denk

Vincent F
25 augustus 2015

Het lijkt er op dat je wel weet wat je wil en dat het misschien wel eens dichter bij huis te vinden is dan gedacht. Maar misschien dat je het pas ziet of kunt ervaren als je je eerst losmaakt van je omgeving. Wellicht door een reis te maken.