Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Betekenis vaak terug kerende droom

Angel1111
23 februari 2015

De echte situatie: Ik was vanaf november 2012 t/m augustus 2014 erg verliefd op een knappe Antilliaanse jongen. Deze jongen wou echter alleen vriendschap
en we hadden wel benefits maar dat kapte hij ook af begin 2013. Ik zat erg achter hem aan (stom achteraf) en toen nam hij afstand. De keren dat we contact hadden
waren bot en afstandelijk. Ik benauwde hem teveel en hij was daar gevoeliger voor de andere jongens naar mijn ervaring. Hij had daarbij veel maatschappelijke problemen en geen werk. Hij was lief, erg gevoelig en creatief. Ik ben ongevraagd vaak bij zijn huis langs geweest waarop hij me steeds weg stuurde. Ik stalkte hem maar vooral uit wanhoop. Hij wou niks meer met me te maken hebben.
Nu heeft ie alweer een nieuwe vriendin en ik merk ondanks ik het grotendeels pas sinds eind vorig jaar kon accepteren ik toch nog jaloers op haar ben. Knap meisje, alleenstaande moeder en ze lijkt me vooral heel sociaal, terwijl ik me als een stalker heb gedragen tegenover hem. Ik voel mezelf zeer minderwaardig ten opzichte van haar.

De dromen: Ik droom nog vaak over hem. Ik had door de jaren heen de terugkerende dromen dat ik voor zn huis sta. Ik zie hem en zn vriendin op een kamer.
Ze liggen in elkaars armen. En hij heel close met haar is. Zoals laatst droomde ik dat ik pal voor zijn neus stond in een dreigende houding (ik zette hem voor het blok met me te praten) tot mijn verbazing deed hij dat (iets wat hij in het echte leven niet meer wilt) ik dacht in de droom hij gaat me slaan. Maar dat deed hij niet en ik kon er vrede mee hebben dat ik het goed met hem kon afsluiten en hij was weer aardig tegen me. Dit droom ik heel vaak.

Ik heb het in het echte leven nooit goed met hem kunnen maken, alleen maar discussies gehad met hem en uit jaloezie zijn vriendin via internet bedreigd. Hij dreigde mij met politie maar ik hij heeft volgens mij nooit aangifte gedaan van stalking, anders had ik dat wel gemerkt.
Maar diep in mijn hart wil ik zo graag met hem praten ik kan het niet verwerken omdat hij me abrupt af heeft gekapt. Hierdoor keren deze dromen steeds terug. Er lijkt geen einde aan te komen. Ik ben er niet trotst op dat ik in het jaar 2013 met zijn vrienden en familie over hem heb gepraat en gevraagd hoe het met hem ging want daardoor is hij zo boos op me geworden. Hij is erg op zijn privacy gesteld en al probeerde ik het steeds met hem bij te leggen maar het is me nooit gelukt.
En ik blijf maar over hem en zijn vriendin dromen....Terwijl ik helemaal geen contact meer met hem heb.