Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een jongen

maggy
23 mei 2013

Ik droomde over een jongen van mijn school waar ik totaal geen gevoelens voor heb denk ik toch en in die droom redde die mij van een andere gevaarlijke jongen die mij wou slagen en die hield mij vast en zei ik hou van u

28 mei 2013

Hallo maggy dit duit op dat je mechien toe bent om met jonges een betje om te gaan niet met realtie maar als vrienden. Met vriendelijke groetjes van vanity330

Kus_Dromer
6 juni 2013

hey maggy ik heb ook een droom over een jongen van school gehad waar ik geen gevoelens voor heb

ik droomde over een jongen die bij mij in de klas zit. we waren op kamp ofzo, er waren stapelbedden. hij lag boven op een stapelbed en een andere jongen uit mn klas stond ernaast. ik lag onder in een bed wat loodrecht op het bed waar hij op zat, als een soort L.
mijn vriendinnen zijn er ook bij en we praten wat. dan gaat hij de kamer uit. zijn vriend en mijn vriendinnen zeggen dat hij mij leuk vind.
dan moeten we gaan eten. maar ik moet met die jongen hout halen voor op het vuur en onze handen raken elkaar per ongeluk aan. we gaan verder en steeds raken onze handen elkaar per ongeluk/expres aan. op een gegeven moment leggen we de houtblokken even aan de kant en beginnen met kussen.
als we klaar zijn pakken we het hout en gaan we naar de eetzaal om het vuur aan te steken en met de rest van de klas te eten.
na het eten gaan we naar buiten door de bossen wandelen tot we uiteindelijk bij de duinen aankomen. daar gaan we zitten en kussen elkaar. we zeggen dat we van elkaar houden en dat we elkaar nooit meer kwijt willen enzo.
vanaf toen hadden we verkering en mocht iedereen het weten en waren we heel gelukkig samen. toen werd ik wakker.

het gekke is dat die jongen syndroom van asperger heeft en contact maken heel moeilijk vind terwijl het gewoon heel goed ging in mijn droom.

vraagje: hoe keek jij naar die jongen toen jij hem weer op school zag?

Kus_Dromer