Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Jongen zoenen

Jongen, 15 JAAR
11 jaar geleden

Hoi, ik ben een jongen van 15 en droom de laatste tijd de raarste dingen naja raar..
Gisteren droomde ik over mezelf dat ik op een feest was met allemaal mensen en ging naar de wc en toen begon een jongen mij oppeens te zoenen. En ik vond het geneens erg.. Ik ben altijd wel bezig geweest met wie ik wil zijn en wie ik ben etc. maar dit vind ik dan toch best raar..
Iemand die dit ook heeft gehad of tips? Ik hoor het graag.

11 jaar geleden

Het kan zijn dat je droom kan een hint voor jezelf is . Dat je homoseksueel bent .
Omdat je laat weten dat je er toch wel met bezig bent kan het ook een waarschuwing zijn dat het even genoeg is en dat je er niet te veel aan moet denken .

11 jaar geleden

Hoi,
Dat je dit droomt betekent niet meteen dat je zelf homoseksueel bent, wat natuurlijk wel zou kunnen. Ik bedoel, ik had ook een tijdje van die dromen, maar dan over één persoon. Ik ben dan wel een méísje van 13, maar oké. Ik was 12 toen ik die dromen kreeg, ik heb ook lange tijd in onzekerheid gezeten. Nu weet ik zo ongeveer wel zeker dat ik op meisjes val. Zekerheid is fijn :)
Op de site staat wel dat wanneer je in je droom iemand van hetzelfde geslacht kust, dat ook kan duiden op zelfacceptatie. Dat je je vrouwelijke of mannelijke kanten accepteert zoals ze zijn. Dus misschien heb je gewoon respect voor jezelf...?

x