Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

seks met leraar!

kippetje
9 jaar geleden

ik beleef momenteel ook zoiets. ik ben verliefd op mijn natuurkunde leraar. ik heb een paar maanden geleden met mn bff een seksistisch gedicht naar hem gemaild die we zelf hadden gemaakt. dat hebben we toen een tijdje aangezien. op een gevenmoment begon hij naar me te knipogen, ik wist niet wat ik hiermee moest. ik dacht dat hij zou weten dat ik dat gedicht gemaakt zou hebben, alleen.(ik was nog niet verliefd) en vroeg mn bff om raad. ze zei: zie het als een grapje, ga terug knipogen, zie wat er gebeurd. we hebben immers al afgesproken dat er niemand van ons meer alleen met hem mag zijn. ik knipoogde dus terug tijdens de les. ik zat achterin de klas en hij kreeg me toch een bigsmile op zn face. niemand behalve mijn bff begreep het en hij keek me verder de hele tijd lief/verleidelijk aan. toen werd ik dus verliefd. een paar weken later had ik opnieuw een gedicht voor het gemaakt over dat knipogen maar wel gezegd dat mn bff en ik het samen hadden gemaakt. ik heb dat dus gwn aan hem gegeven en later gevraagd wat ie ervan vond. hij zei: het is iig een stuk minder seksistischer dan jullie vorige gedicht. hij kon er iig om lachen. een week later bleef ik met een paar anderen nog ff hangen na zn les en toen ging ie dus heel dicht tegen me aan staan. letterlijk mn hele linkerzij was tegen hem aangedrukt. ik vond het een beetje vreemd maar natuurlijk niet storend. laatst deed ie dit weer maar ik wat inkijk dus ging hij weer dicht tegen me aan staan en omdat hij langer is dan ik, kon hij perfect in mn decolote kijken. een paar dagen later hadden we een so'tje natuurkunde, dus ik zat die hele toets onder te prutsen met tekeningen maar dan wel natuurkundige tekeningen. toen de cijfers van het so op magister stonden, stond het er bij mij dus niet op. hij wilde een geintje uithalen door net mijn cijfer er niet op te zetten zodat we in het weekend met elkaar konden mailen. ik was nogal boos want ik had dus zitten afkijken en hij zei dat je een 1 zou krijgen als je afkeek. hij had dus mn tekeningen trots aan zn vriendin (helaas ja...) laten zien. ik had alles 'omvierkant' ivp omcirkeld.
later hadden we weer les van hem en we hadden van die opgavenboekjes gekregen maar ja, er waren dus alweer mensen die het voor elkaar hadden gekregen dat ding kwijt te raken. dus hij zat achter zn computer en zei dat ie zo naar het kopieerapparaat ging om die boekjes op te halen. ik ging naar hem toe en zei: meneer, mag ik met u meelopen naar het kopieerapparaat want ik snap het niet en ik verveel me en als u weg bent kunt u het toch niet uitleggen. gelijk kwam er zo'n blik op zn face van: wat is het ook weer een slimme meid, ik heb wel zin in een avontuurtje met mn leerlinge. we zouden dus net weggaan toen mn bff (ja superslim meissie :() ook mee wilde en ze ging dus mee. we waren wat hyper dus ik nam haar op mn rug en toen zei ik tegen hem: als u nu ff stil blijft staan dat spring ik op Uw rug. deed ie niet. toen zei mn bff: dan lijkt het net alof jullie een stelletje zijn!(zou ze graag zien gebeuren) hij begon heel geheimzinnig te lachen. dus ik zei tegen haar, breng m niet op ideeen. waarschijnlijk heeft ie deze al.
hij is gwn ongelooflijk knap en super lief. hij lacht altijd leuk naar me en zelfs met de kerstviering van school in de kerk zat hij met me te flirten. ik droom hier dus ook over, dan ben ik helemaal blij als ik 's ochtends wakker word maar hij is 34 en ik 14.

ikkuuh
9 jaar geleden

hoihoiii,

Sorry dat ik t zeg, maar het verhaal klinkt best ongeloofwaardig, maar als t waar is moet je m gewoon aangeven bij de politie, hij weet dat dit niet hoort of mag, dus voel je niet schuldig!!

Succes

harshlem
9 jaar geleden

Ehm... nee laat maar.... serieus dit is zo...gatver ik bedoel als jij 16 en hij in begin 20 zou zijn zou het nog kunnen, maar serieus kap ermee dit is niet gezond hij is een oude viezerik! Pedo-8tig zelfs..

Voor de rest denk ik niet ceht dat het helemaal waar is dit verhaal

Butterfly
8 jaar geleden

Ha gadverdamne wat een super smerige ranzige sletjes zijn jullie. 16 en dan al dit soort dingen wat easy skanky sletjes toch bahh echt kansloos. Laten we hopen dat jullie nooit gaan trouwen en moeder worden want dat zou echt te erg zijn.

ellen14
8 jaar geleden

Hallo,

Ik vind mijn wiskunde leraar leuk hij is 29 en ik 14 wordt 15 maar ik
denk de hele tijd aan hem en vind het ongemakkelijk als ik bij hem ben want ik weet niet echt wat ik
moet zeggen. Ik droom vaak over hem dat ik een relatie met hem heb maar wat kan ik hier het beste aan doen want
ik denk dat hij mij ook leuk vind want hij zit de hele tijd naar me te kijken heeft iemand tips?

8 jaar geleden
Beheerder

Misschien ben je op zoek naar een vaderbeeld.
Het is onverantwoord, jij bent minderjarig of hij is onprofessioneel. (kan hem zijn baan kosten)
Natuurlijk mag een leerkracht een leerling aardig vinden, maar verder dient er afstand te worden gehouden.
Zulke jeugdig romantische illusies komen voort uit projecties.
Hij als sterke broer, of gids en held, of de wijze man, de redenaar enz.
Een en ander kan ook voortkomen uit de waan een relatie te hebben met een leraar, of anderzins een animustype.

Dus dan kan het voorkomen dat je de inbeelding koestert dat hij bijzondere belangstelling voor jou heeft.
Wat weer een opkrikkertje kan inhouden van het ego dat altijd haakt naar aandacht en roem, zelfbewieroking of ijdele fantasieën.
Of je meent de eerste favoriete dochter of leerling te zijn.
Dat moet echter gestaafd worden door reële prestaties en geen fictieve verhoudingen.





Deze discussie is gesloten.