Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten zien op foto's

Véronica
10 april 2011

Ja via e-mail, die stond op mijn facebook,
Geef je e-mail andres ik zal ze daar op sturen?

lorenzo
5 juni 2011

Hallo,

Je kan geesten vastleggen op foto's maar het is zeer moeilijk.
Ze worden niet graag gefotografeerd .
Ik zie geesten ook zonder foto's en heb er dus ervaring mee.

J.
13 juni 2011

Heey

Ik heb ook een jaar geleden foto's gemaakt in me slaapkamer en precies voor me deur zag ik zo'n schim.
Ik schrok er zo van dat ik nog een paar maakten, ik dacht eerst dat het de spiegeling van me deur was maar het zat ook voor me muur toen dacht ik dat het een vlek op me camera was, maar toen ik hem draaide was het precies het zelfde.
Mijn laatste verklaring was dat het door de flits in mijn spiegel weerkaatste, maar toen ik later op de zelfde plaats nog een foto maakte was het weg..
Dat noem ik pas vreemd :P

Gr J.

Nalan Looysen
14 augustus 2011

Het is wel zo ik dacht het ook maar een camera schijnt vast te kunnen leggen wat wij niet kunnen zien maar wel voelen.
Je voelt aura,s maar ziet ze niet. Daarom zijn ze er nog wel. Ik heb vannacht mijn zielen die hier bleken rond te hangen naar het lcht gebracht ik leerde via de pagina aurelia hoe het moest ik had gemaild. En er was hier veel werd er gezegd. Ik heb erna een foto in het donker met kaars nog genomen en er waren lichtjes te zien en een schedeltje. En vandaag nam ik een foto van mijn moeders foto die aan het veranderen is. Mijn moeder geloofde het ook niet maar de hele foto lichte op stralend met witte duif. Die was ook heel licht en ik doe dit nu een paar weken en er is soms iest te zien. Dan is er ook wat. En ben je gevoelig ervoor. De computer gaf ook straling aan.
En geesten zijn dus te herkennen aan licht maar Gods kracht ook die is dan geel.

groet nalan

Nalan Looysen
14 augustus 2011

Ga maar naar Aurelia,s page vai google zij helpt en vraagt alleen een dienst zelf ook te helpen een keer.
Pixien@live.nl En ik weet door haar en liesbeth van Dijk nu ook hoe het moet. Je kunt beter niet vragen stellen dat vindt Jezus niet goed. Ik vroeg Jezus of ik mocht helpen jullie en het is goed. Ja op foto is van alles vast te leggen.
Ik weet het pas een paar weken. Met mobiel. Ik kan je foto,s wel zien en kijken.
Je hoeft er niet mee te blijven zitten. Ze moeten niet blijven hangen ze moeten naar het licht.
Een zuil met licht voorstellen en daarin een trap en dan een open deur en licht ik heb er jezus bij voorgesteld met open armen. Ze zijn bang of aan de aarde gebonden. Heeft niets met jou te maken.
Nalan Ik sta op facebook sinds kort en je kunt vriend worden

Nalan Looysen
29 augustus 2011

Even nareactie van mij ik werd gedreven te helpen en deed het verkeerd ik gaf de verkeerde raad.
Geen contact opnemen met een medium dat zeg ik even tegen allen.
Het is niet uit God en geest ellende en strijd.
En het gaat dan juist spoken in je huis.
Dus niet doen wat ik zei ook niet zelf gaan werken met geesten.
Het is alleen goed te bidden tot Jezus en tot bekering te komen en dan hem te vregen je te helpen.
Ik kreeg ernstige waarschuwingen.!!!!
Let daarop is mijn advies na de fout te hebben begaan.
Niet doen dat medium laat je zelf ook werken en maakt veel wijs.
_________________________________________________________

Femke
30 oktober 2011

Heey,
Volgens mij is het niet mogelijk, een vriend van mij vertelde er eens over dat hij met de brandweer wel eens in een huis vol geesten is geweest, alle apparatuur viel uit en niets was nog mogelijk, als je een foto zou maken van een geest dan lijkt het me wel een beetje raar. Als het echt zou kunnen zou iedereen er in geloven en zeker niet iedereen geloofd er in.

Dreamkeeper
31 oktober 2011

Het enige zinnige boek dat schrijft over geesten, is volgens mij de bijbel. Er is volgens de bijbel een geestenwereld. Moeten we nu met z'n allen bang worden? Ik denk het niet. Om het primitief te schrijven zijn er goede en kwade geesten. God heeft engelen geschapen. Geestelijke wezens. Een engel zal zich altijd bekend maken als dienaar van God die uit Zijn opdracht tot een mens komt. Ik geloof niet dat zoiets snel zal gebeuren. Er zijn ook gevallen engelen en dat noemen we demonen. Die kunnen zich wel degelijk tonen. Meestal als engel van het licht, maar zullen zich nooit aandienen als dienaar van God. Wat mensen nooit moeten doen, is spelletjes spelen om geesten op te roepen. Wat wordt opgeroepen zijn ALTIJD demonen. Geesten van mensen bestaan niet. Een mens sterft en is dood tot de tijd dat God ons een wederopstanding geeft. Laat je niet misleiden dat mensen naar een hemel gaan na de dood, want dat staat nergens in de bijbel. De straf voor onze zonde is de dood, dat is wat staat geschreven. Na de wederkomst van Christus is er een wederopstanding niet eerder. Dode mensen zijn dus als geest niet op te roepen noch zullen dode mensen zich als geest aan jou laten zien. Dat kan eenvoudig niet. Demonen hebben niet de macht om ons kwaad te doen, zoals men in films laat zien. God staat dat niet toe.
Het enige wat demonen met ons kunnen is onze gedachten beïnvloeden. Daarom is de wereld zoals die nu is: vol ellende.
Hoop dat jullie iets hebben aan deze informatie. Laat je verder niet gek maken ten opzichte van geesten. Vertrouw op God!

Dreamkeeper
31 oktober 2011

Nalan, google eens op "Mysterie der eeuwen". Je krijgt als eerste een pdf voorgesteld van dit boek, geschreven door Herbert Armstrong. Naar mijn mening een man van God, omdat ik al bijna 30 jaar zijn bijbelse uitleg lees en hem nog nooit heb kunnen betrappen op een fout. Alles is namelijk aan de hand van de bijbel te controleren, niet waar.
Lees dan het tweede hoofdstuk over Engelen en Boze Geesten. Natuurlijk iedereen hier op het forum en geïnteresseerd is in geesten en wil weten wat het fenomeen inhoudt. Je zult lezen dat er veel onzin over wordt geschreven en zeker in films.
succes.

Gwendolyn
2 februari 2012

Hallo,

Zou het kunnen dat men een meisje kan zien die laatst is overleden tijdens een autoongeluk?
Maar ik vraag me af waarom ze bij mij komt en niet bij haar ouders en broer. Ze is altijd bij me en soms blijf ik wezenloos voor me uitstaren wegens een gedaante. Het komt soms voor maar de laatste keer veel vaker. Een paar klasgenoten vragen me wat er met me is... ik vertel ze dat het goed met me gaat. Mijn vriendin ziet urb's.. Ze denkt dat we een geschenk hebben gekregen van de duivel. We luisteren allebei muziek totdat de nacht overgaat naar de ochtend en we niet meer bang zijn om dingen te horen.
Ik hoor altijd een zware ademhaling.
De zware ademhaling van mijn opa zegt mijn vriendin. die is vorig jaar overleden.
Zou het kunnen ? Ik denk dat het geschenk van de duivel mijn leven op z'n kop zet. Kan je er van af ? Maar mijn vriendin gaf me al antwoord.
Het zal ons volgen tot onze dood en dan worden wij dat waar wij het meest bang voor zijn.
Zielen waarvan mensen denken dat het geesten zijn.
Het zal ons altijd volgen en ons nooit meer loslaten.


Groetjes,

Gwendolyn.

deborah
31 maart 2012

hey , ik ben deborah ik ben nog maar 13 jaar en ik zoek vaak achter geesten dingen enzoo ik heb al veel van die somme testjes gedaan van zo kun je geesten zien?? en dat klopt dan ook maar ik heb vooral sinds mijn oma dood is, lijkt het alsof mijn oma naast me staat als ik alleen ben en als ik dan bij mijn zus ga slepn is dat gevoel weg en dan weet ik ook dat er niemand zit maar meestal slaap ik in mijn ijgen kamertje en dan voel ik iets.. maar ik voel dan ook dat het goed is . ik heb ook afwisselende dromen eens over een psigiater : die kwam problemen olossen en de psigiater had ene geest meegebracht in ons huis en ik zag van beneden een schim staan naar de badkamer en te kijken naar mij het was maar een droom maar in die droom was ook dat mn mama wijn ant drinken was met mensen die op bezoek kwamen , en ik heb vaak een dejavu maar die zijn egt langbij mij dat momentje van toen ze wijn glazen ant drinken waren dat moment, kwapm een week later toen waren ze thusi en precies het zelvde als in mijn droom en dat heb ik nu vaaak dat ik gwn dejavus heb .. is dat normaal dat weet ik nou niet zo zeker :p

Matthijs
9 april 2012

licht heeft wel degelijk massa en kan afgebogen worden door zwaartekracht.
ik denk niet dat geesten alleen of uit licht bestaan.
ik denk ook niet dat dat uitmaakt om dat te weten.
ik geloof in geesten al heb ik er nog nooit echt een gezien of vastgelegd op foto.
ik vind wel dat mensen te snel zeggen dat iets gefabriceerd is.
echte special effects zijn nog steeds te onderscheiden van de realiteit.
er zal misschien wel 1 of 2 hele goeie tussen zitten maar dit valt te bezien.
ik zou eigenlijk alleen maar willen zeggen.
als je er naar geinterreseert bent.
ga op zoek naar bewijzen en zoek bronnen die je vertrouwd.
ik hoop alleen dat er niet word afgedaan als nep zonder onderzoek of interesse.

juuultjeu
10 mei 2012

hey , ik ben julie en k'ben 14
en overlaatst heb ik een foto getrokken van m'n favorite pony in de manege waar ik rij en toen ik ze vandaag nog eens bekeek zag ik een soort bol van licht maar ik weet niet of het stof is of een echte geest??

als je de foto wil zien stuur dan een e-mail naar juultjev10@hotmail.com.

Dex Op de Beeck
31 mei 2012

ik heb toen op 30/01/2012 een foto willen nemen van men neef, en toen zag ik dat er een meisje op stond, men men neef stond erbijna niet meer op. hoe kan ik zien wat het is ofzo. ik zou graag antwoord hebbe A.U.B

scepticus
31 mei 2012

Graag de foto als bewijs ! Een mens kan zo veel beweren. Misschien was je overdonderd door haar schoonheid dat je plots zonder het wel te beseffen de camera op haar gericht hebt

R0nnie
3 juni 2012

heey zou je me die foto's eens kunnen sturen op facebook ?

mijn naam ( Ronnie Joah )
ben wel benieuwd naar de foto's
hoor van je ;)
Gr R0nnie

frits ansems
12 november 2013

Goedemiddag ?

Het klopt indderdaad dat je foto`s van geesten/engeltjes zichtbaar zijn op foto`s!

Mijn zoon Ricardo kwam eens op visite bij mijn, ik ben namelijk zijn vader, ik was nog even bezig,
met mijn laatste dingen afmaken op het internet, in die tussentijd maakte ricardo wat foto`s van
mij, en van mijn kamer daar waar ik nu nog woont, eenmaal op internet de foto`s te hebben gezet,
kon ik niet geloven wat ik allemaal zag, ik zag geesten of het waren beschermengelstjes, maar zo helder en heel dichtbij, en verder allemaal echte foto`s, waar mensen opstonden, zelfs in me aquarium zaten ze. sorry ik moet nu even afhaken,maar mijn verhaal maak ik thuis nog wel af.
als je wilt mag je me mailen ook fritsansems@hotmail.com....

Met vriendelijke Groet,
Frits Ansems...

stefan
3 januari 2014

zou je die fotos naar mij kunnen sturen van dat kerkhof

Lilyith
17 april 2014

Ik denk wel dat geesten op foto's kunnen staan bij min is het ook gebeurd er waseen bruid achter mij en mijn vriendje terwijl wij gingen zoenen op die foto en een goede vriendin van mij heeft die foto gemaakt.

lily123
1 juni 2014

omg zo eng , kun je toevallig via mail de foto sturen , ik ben er geinstreserd in om hem te zien

alvast bedankt

Skittles
17 juni 2015

een vriendin van me die had een filmpje op facebook geplaatst en ik was dat aan het kijken. Ze werd vannacht wakker van geluid van speelgoed dat opeens afging, ze filmde het vanaf dat ze uit bed kwam tot aan dat ze het speelgoed uitzetten. ik keek het dus en opeens bewoog ze met haar camera en zag ik iets zitten.. het had haar een bril en de onderbenen waren bloot. ik vroeg aan mijn vriend, ene goede vriend mijn moeder en haarzelf of ze het ook zagen. en ze zagen het ook en mijn vriendin zei ik zie ook witte vlekjes op de foto die ze gemaakt had.
ik heb van de video op dat stukje een foto gemaakt. Ik kon dat meisje vertellen hoe haar overleden oma eruit zag terwijl ik haar oma niet eens ken of weet hoe ze eruit ziet. ik zag daar gewoon een oudere vrouw, het was best griezelig om te zien. toen ik haar dat vertelde stuurde ze een foto van haar oma en precies leek ze erop.

Dus je kan wel degelijk soms foto`s maken of video`s waar je opeens een geest op kan zien.

Skittles
17 juni 2015

Maar mijn vraag is: waarom is haar oma bij haar en laat speelgoed van haar kind afgaan? of speelgoed zonder batterijen af laat gaan?

Meuh
19 juni 2015

En waar is het bewijsmateriaal ? Jij ziet wat je wil zien maar is dat wel objectief ?





Deze discussie is gesloten.