geluid horen

an
10 jaar geleden

hallo,
zaterdagnacht werd mijn man wakker door een heel duidelijk geluid van een glas die op de grond viel. (of iets dat met een harde knal op de grond viel en stukviel) hij maakte mij wakker maar ik had niets gehoord! voor de zekerheid ben ik overal gaan kijken of er ergens niets omgevallen was of eventueel ingebroken was maar niets..... later werd hij ook wakker en zag een fel wit licht in dezelfde hoek van de kamer waar hij het geluid hoorde. (aan mijn kant van de kamer boven in de hoek)
wat betekent dit geluid van gebroken glas? is dit een waarschuwing?
diezelfde zaterdag toen mijn man op weg was naar het voetbal van zijn zoontje(die hij niet zoveel ziet) kwam er plots een fractie van een seconde een witte band rond de auto. precies of hij door een hoepel van fel licht reed. dit duurde een seconde... wat betekend dit?
De zondagnacht werd ik opeens wakker doordat mijn gsm plots oplichtte, zonder dat er enige aanleiding was van bvb radiogolven of zo. van de tv kan het ook niet zijn want die leggen we helemaal af als we gaan slapen.
Dit was een heel raar weekend met deze drie gebeurtenissen...
mijn dochter van 16 heeft wel het geluk dat ze met haar overleden opa kan praten en dit weekend was ze bij ons...

groetjes An

10 jaar geleden

Hallo An,

Allereerst wil ik zeggen dat je met zo'n verhaal misschien beter naar een helderziende/paragnost kan gaan als je denkt dat
het een (bekende) energie is. Ik denk dat zij je meer kunnen uitleggen hierover.

Het glasgerinkel zou ook best bij de buren geweest kunnen zijn of op straat. Geluid draagt 's nachts heel ver weg natuurlijk..
Het oplichten van de telefoon zou kunnen zijn geweest dat de batterij leeg was, vaak licht je telefoon hierbij ook op en dimt later weer..

Toch ben ik van mening dat de licht verschijnselen zeer bijzonder zijn geweest. Zeker een lichtcircel om de auto heen.
wanneer het gebroken glas niet buiten of bij de buren is geweest, zou ik er niet vanuit gaan dat het een waarschuwing is. Wellicht alleen om te laten weten dat deze persoon aanwezig is.

Wanneer het inderdaad een energie zou zijn geweest, is het zeker mogelijk dat hij of zij jullie wat te vertellen heeft.
Als je dochter in staat is om met haar opa te communiceren, zou zij hem dan niet kunnen vragen of hij degene is die dit heeft gedaan?
en zou ze dan ook niet in staat kunnen zijn om met eventuele andere energien te communiceren?


Ik weet niet of jouw man en jij voor een 'andere wereld' openstaan, maar meestal wanneer je er niet voor openstaat, zal je ook niks merken. Tenzij
deze persoon sterk is in zijn krachten en dan daadwerkelijk d.m.v. zijn energie spullen kunnen laten werken/bewegen enz enz

Ik hoop dat je wat aan dit antwoord hebt,
Wanneer je meer wilt weten zou ik zeker naar een paragnost gaan. Zij kunnen vaak zelfs op afstand vertellen wat er gaande is.

veel succes ermee

m.vr.gr
Angelique

an
10 jaar geleden

hallo Angelique,
Dat glasgerinkel dat mijn man hoorde was een waarschuwing denken we, want 3 dagen nadien heeft men man geluk gehad op zijn werk toen een kast omverviel waar hij aan het werken was! het geluid van het glas die viel was precies hetzelfde geluid zegt hij.
Toevallig heb ik volgende donderdag een afspraak met een helderziende (iemand waar ik éénmaal per jaar naartoe ga) een heel betrouwbare.
Ik zal zeker vragen wie het was die gekomen is. Wij geloven steevast dat er meer na de dood dat de ziel verderleeft.
Bedankt voor je reactie
groetjes, An

senna
4 jaar geleden

hallo

ik had laatst een droom en in mijn droom hoorde mijn moeder mijn naam roepen en even later hoorde ik een bel . op het gegeven moment werd ik wakker en gebeurde precies het zelfde in het echt ik vroeg mijn moeder nog of ze me eerde had geroepen en of er nog iemand aan de deur was geweest maar ze antwoorden nee. vond/ vind het best eng

4 jaar geleden
Beheerder

Dromen kunnen vooruit weten wat er gaat gebeuren.
Het is een spelletje dat de meesten ontgaat.
Waarom het onbewuste hiermee speelt is vaak een raadsel.
Het zijn immers triviale details, maar toch bevestigen ze dat, het onbewuste vooruit kan zien en zelfs tot in details.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Mireille
9 maanden geleden

Door fybro slaap ik s’nachts zeer slecht waardoor ik overdag slaap. Meestal droom ik dan, vandaag was dit niet anders. De droom, dochterlief had vrienden uitgenodigd onverwachts , ze was in het bezit van een draagbaar PSP console en de gasten willen leer ambiance , daarop trek ik een geel platenlabel van de platenspeler en hoor de woorden a 1000 times ? Toen was ik wakker . Wat betekend dit en sinds wanneer hoor ik duidelijke woorden in een droom , ik droom al geruime tijd vrij duidelijk alleen vraag ik me hier af wat het kan zijn ?

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ******** **   ** ********  **  ** 
 ***  ** **    **   ** **   ** **  ** 
 **** ** **    **   ** **   ** ** **  
 ** ** ** ******  **   ** ********  *****  
 ** **** **     **  **  **     ** **  
 **  *** **     ** **  **     **  ** 
 **  ** ********   ***   **     **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht