Op bezoek bij een overleden vriend

7 maanden geleden

Mijn vriend is nu twee jaar overleden. Wij hebben een speciale band. Afgelopen nacht was ik bij hem op bezoek. En het is als vanouds.Hij speelde op zijn elektrische gitaar voor mij en hij was zichtbaar blij dat ik er was. Er werd niet gesproken in de droom, het voelde veilig en vertrouwd. Op een gegeven moment maakt hij een bedje voor mij op de grond en stopt mij toe met zijn jas. Toen zei hij de enige woorden die in de droom zijn gesproken, ik wil dat je niet weggaat en bij mij blijft.

Welke betekenis heeft de droom?

7 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Twee jaar geleden is erg vers. Onbewust blijf je er mee bezig en droom je van hem. Muziek bindt elkaar. Dat je vriend je gedag komt zeggen is niet makkelijk te doorgronden. Je mist hem in ieder geval en je had gewild, dat het zo was als vroeger. Het is heel moeilijk om dit gevoel los te laten. Ik wens je sterkte met het verlies.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  **  ** ********  ******** 
 ***  *** **   **  ** **  **   **   **  
 **** **** **   **  ****  **   **   **  
 ** *** ** **   **   **   ********   **  
 **   ** **   **   **   **      **  
 **   ** **   **   **   **      **  
 **   ** ********   **   **      **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht