Geest die mij aanraakt

Marcela b
Vorig jaar

Hallo, kunnen jullie mij helpen? Wij wonen nu al een paar maanden in ons nieuw stekje, en ik hoorde zo nu en dan kloppingen en vreemde geluiden maar mijn vriend nooit.. Een paar dagen terug lag ik nog maar eventjes in bed klaar voor te slapen, eerst voelde ik een druk op men been een paar minuten later nog eens en iets derna voel ik iets strelen over men rug naar men benen toe en het enigste wat ik kon doen was men ogen dicht houden ik durfde zelfs niet rond te kijken. Vroeger toen ik nog bij men ouders woonde heb ik ook wel rare dingen meegemaakt en mijn mama ook toen was ik niet de enige die het zag of hoorde. Maar waar ik me nu het meest zorgen over maak is mijn babytje ik ben bang dat er iets met hem gaat gebeuren ???? ik voel me niet meer veilig nu na die aanrakingen.

jaqueline
Vorig jaar

hou je muil geesten bestaan niet domme garnaal

Bobbina
Vorig jaar

Praat eerst met iemand die je vertrouwt, zodat je er niet alleen over hoeft te piekeren. Op internet zijn ook veel dingen te vinden die je kan doen om ongewenste energie├źn uit je huis te krijgen. Ga naar deze site [exemplore.com] en scroll naar beneden naar het gedeelte waar ze zeggen wat je kan doen. Ik ben geen fan van een pro inschakelen omdat t moeilijk in te schatten is wie te vertrouwen is, probeer eerst de sage enzo. Het komt goed, wees sterk voor jezelf en je baby ??

Vorig jaar

Bidden.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **     ********  **  **  ******  ******* 
 **  **  **   ** ***  ** **  ** **   ** 
 **  **  **   ** **** ** **    **    
 **  **  ********  ** ** ** **    ******** 
 ********* **   ** ** **** **    **   ** 
    **  **   ** **  *** **  ** **   ** 
    **  ********  **  **  ******  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht