Ogen verschijnen op rechter hand

2 jaar geleden

Hallo, vorige nacht had ik een droom over ogen die tevoorschijn kwamen op de palm van men rechter hand. Eerst kwam er een 2de oog naast de eerste , en dat oog was eerst wazig, maar kwam snel helderder. Nadien verschijnde ook een 3de oog op diezelfde hand. Ook eerst wazig en nadien helder. De ogen stonden alle 3 op een rij. Iemand enig idee ?

2 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De palm is een oude lengtemaat die afgeleid is van de breedte van de handpalm aan de binnenzijde (vier vingers). In de scheepvaart werd met behulp van deze maat de omvang van het masthout aangeduid. Zo sprak men bijvoorbeeld van een 'mast van 20 palm omtrek'. Men kende de kleine palm, die ongeveer 3 cm was, en de grote palm, die ongeveer 9,6 cm was. Een spreekwoord is, met twee maten meten. Wat betekend om niet voor alles en iedereen even streng te zijn.

De handpalmen bevatten handlijnen. Je rechterhand vertelt in feite hoe je de buitenwereld ziet en hoe je je hebt ontwikkeld over de jaren heen. Je linkhand geeft meer inzicht in je onderbewuste, je instincten en verborgen talenten. Rechts staat dus ook voor het bewuste deel en de ratio. Je zou je linker palm met een beetje ratio in ogenschouw kunnen nemen. Het kan ook betekenen dat je je ogen niet kunt openen. Drie maal is scheepsrecht; als iets niet direct werkt, lukt het de derde keer wel.

2 jaar geleden
Beheerder

In het boeddhisme, hindoeïsme, soefisme, islam, enz kent men de chakra's op de handen.
Die worden wel als ogen weergegeven.
Het oog is altijd een beeld van bewustzijn. Maar ook een poort naar geestelijke werelden.
Het 3tal staat voor een eenheid. Te denken valt dus aan een drie-eenheid.
Waarbij het 3tal staat voor fasen of hogere inzichten.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

2 jaar geleden

Ik kan me op basis van men levenservaring me zelf vinden in de uitleg van sheherazade , hoewel het me nog geen totale klaarheid heeft. Ik zit ook al jaren in een zwartrpijnlijke transformatie . had in het verleden ook nog gedroomd ( ik twijfel of het een droom was ) van chakra's die in men beide handen ontstonden. Voelde heel pijnlijk. Weet nog niet waarom dit allemaal met me gebeurd. Kzit precies op de eerste rij om energie├źn te incasseren ook.

2 jaar geleden
Beheerder

Bernini heeft Teresa in extase weergegeven, maar als je haar geschriften leest was de doorboring van het hart met een lans uitermate pijnlijk en langdurig. Vaak als een permanente wond.
Zo bestaan meer verhalen alsof het met een gloeiende kool de lippen bestrijken, of inderdaad als spijkers door de handpalmen of voeten.
Padre Pio zou zijn hele verdere leven stigmata hebben gekend die zeer pijnlijk waren, maar die hij verdroeg omdat hij daarmee het lijden van anderen op zich nam.
Nu zal het pijn lijden niet voor iedereen hoeven te gelden, maar het kan wel een initiatiepijn zijn zoals b.v. Sjamanen moeten ondergaan.
Niemand komt zonder offers tot een hoger inzicht. Dus ook jouw zwarte situatie valt daarin.
Iemand die doet aan handoplegging kan de pijn van anderen overnemen. Daarom is het zeker niet altijd een benijdenswaardige gave.
Een kapper kon b.v. hoofdpijn wegnemen, maar daarna kon hij zijn zaak een dag sluiten door de pijn in zijn handen.
Pijn is een energie. Persoonlijk kan ik bevestigen dat het mogelijk is pijn over te nemen of te transporteren. Toch zal de pijn meestal terugkeren bij de persoon waaruit hij afkomstig was tot diens dispositie is veranderd. Anders zou je er te gemakkelijk mee weg komen.
Pijn kan een zin in zich dragen al is dat niet altijd te herleiden.
Alle initiatie omschrijvingen uit de geschiedenis onderschrijven het lijden. Ook in sprookjes moet de held altijd zwaar worden beproefd vooraleer het onbewuste en de ziel hun gaven prijs geven. Zonder lijden geestelijk of fysiek leer je niets en kunt ook niets oplossen.
Want wat je niet zelf hebt geheeld kun je niet bij anderen helen. Dat is precies waarin Sjamanen en heiligen de vreselijkste ervaringen moeten ondergaan als verscheurd worden, uitgekookt en totaal ontbonden, in mootjes gehakt, begraven, door demonen gekweld enz. Tot ze later in een andere samenstelling terugkeren. Velen falen tijdens die beproevingen. Het heeft iets met de wilskracht te maken of men die vreselijke zaken kan weerstaan. Wie dat niet kan is ook niet in staat met zijn angsten of bijzondere beproevingen en waanzin om te gaan. Daarom is het nooit een weg voor zwakkeren. De zin van het verhaal kan dus zijn, ben je in staat om die kwellingen te ondergaan?
Geen poort gaat open zonder een wachter die zich niet zomaar laat passeren. Tenzij je er werkelijk klaar voor bent en wie is dat?


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ******** ********  **    **    
 ** **  **    **   ** **    **  ** 
  ****  **    **   ** **    **  ** 
  **   ******  ********  **    **  ** 
  **   **    **     **    ********* 
  **   **    **     **       ** 
  **   **    **     ********    ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht