Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik droom dat ik mensen vermoord, ben ik bezeten ofzo?

3 januari 2016

ik droom bijna elke nacht over mensen die ik ga vermoorden en hoe ik dat moet doen, het klinkt misschien raar maar de dag erna herinner ik mij alles precies tot in detail, ik weet niet wat dit wil zeggen , maar de dromen worden de laatste tijd steeds gewelddadiger, vroeger was ik zo een lief meisje en nu ben ik helemaal geobsedeerd door porseleinen poppen en ik doe het liefst alles in het donker en ik ben voor niks bang. over laatst moesten we voor biologie pissebedden mee naar school nemen, en iets zei me dat ik die moest opeten, wat ik dan ook deed, wat ik daarna heel raar vond voor een meisje van 15, het word een steeds groter probleem want ik stoot mijn vrienden af, ben niet meer geïnteresseerd in hen, maar ik wil helemaal niet gemeen zijn. Ik zocht dit op op internet en daaruit leek het mij dat ik bezeten ben door een demoon ofzo, maar ik ben zonder religie opgegroeid en geloof ook helemaal niet in god dus vind dit moeilijk aan te nemen, weet iemand misschien wat dit allemaal betekend ?
alvast bedankt

3 januari 2016

Misschien moet je op zoek gaan naar hoe je demonen weg haalt, demonen proberen namenlijk je leven een soort van te verpesten. Ooit een verhaal gehoort over demonen? Je kan bijvoorbeeld met demonen een soort deal sluiten dat ze je speciaal spul geven om bijvoorbeeld weerwolf te worden. Dat doen demonen omdat ze een hekel hebben aan mensen en aan de wezens zoals engelen. Als er weerwolven zijn, die eten de andere mensen op. Je moet nooit in de buurt van demonen komen want ze zijn gevaarlijk. Ik zou snel gaan kijken hoe je ze weg jaagt voordat ze je meer kwaad aandoen want ik vind dat niemand het verdiend dat een demoon zomaar je leven gaat verpesten

3 januari 2016

Ik weet zelf niet hoe je ze weg haalt maar als je daar een speciaal iemand voor nodig hebt zou ik dat doen. Anders krijg je het waarschijnlijk heel lastig.

Boodschap
4 januari 2016

Hoi,

Aller eerst wil ik even zeggen dat het niet uit maakt of he gelovig bent.
Een demoon of slechte geest kan je leven binnen dringen door middel van iets dat jij gedaan hebt ( ouja geesten oproepen) kan doorgegeven worden door familieleden of vrienden ( vaak onbewust) of doordat je in een bepaalde omgeving of met een ( vervloekt) object in aanraking bent geweest. De tekens die je vandaag de dag op TV etctra ziet,of in muziek clips ziet en ja zelfs dingen onbewust mee krijgt. het alziend oog, de piramides het baphomet teken muziek die achterste voren een betekenis hebt dat jij vooruit niet hoort maar onbewust wel oppikt en dergelijke helpt er dan ook niet bij om je af te sluiten voor dit soort zaken. Het zet je er namelijk voor open. Demonen haten engelen niet, zei zijn immers zelf engelen geweest. Een demoon is een gevalle engel.

Satan was de brenger van het licht ( vandaar vuur staat voir de duivel)een engel welke ook van de muziek was.

Als je bang bent bezeten te zijn.
Raad ik je aan te bidden en om verlossing te vragen , bescherming en hulp om die kwade entiteit van je af te schudden en in Gods Elohim Jezus naam te eissen je met rust te laten !

Ga niet met lichtgidsen (dit zijn vaak slechte geesten demonen)communiceren of met geesten en ga zeker geen gesprek aan met de demoon !!! Geef het geen voer ( energie) aandacht. Laat ook geen angst zien en geloof nooit watze je wijs maken. Jij kan altijd gered worden.

Zoek eventueel hulp !

Boodschap
4 januari 2016

Oja en ga zeker geen dingen doen waarvan jij denkt dat het iets is wat jou er toe zet buiten jou eigen wil om.( net zoals de pissebedden eten) Als het door heeft bezit van je te kunnen nemen zal het ditzeker vaker doen en steeds heviger. Vecht er tegen!

15 februari 2016
Beheerder

Je loopt rond met onderdrukte agressie of onverwerkte woede en frustratie.
Dat kan komen door onvrijheid of nare gebeurtenissen (misbruik)

Als ik het zo lees, moet je wel oppassen, dat je niet door stemmen horen wordt gedwongen tot bizarre dingen, want dan ben je rijp voor een psychiater. (schizofrenie)

Ik denk echter dat er andere oorzaken spelen waardoor het lieve meisje zo veranderd is.