Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

raar wakker worden, aanvallen tijdens het slapen

11 augustus 2013

hoi allemaal, ik ben myrthe en ben 22 jaar. 28 juli was ik jarig, maar omdat ik in duitland woon heb ik mijn verjaardag niet gevierd (al wilde ik het ook niet vieren).
ik was die dag ook vrij en in de middag was ik erg moe en ging even liggen, ik paste toen ook op het hondje van een collega. die lag lekker naast me te slapen. ik viel vrij snel in slaap en ben ruim twee uur weggeweest.
ik werd wakker en zag het hondje lekker uitgebreid liggen te slapen, ik heb nog eventjes mijn ogen gesloten.
ik voelde me ineens erg moe worden en mijn benen werden heel licht daarna mijn buik en ruk en tenslotte mijn hoofd, het werd ook zwart voor mijn ogen en het voelde dat ik opgetild werd.
op dat moment dacht ik; "ja kom maar hoor". ik schrok er zo van dat ik dit dacht dat ik mezelf probeerde wakker te maken door mijn ogen wagenwijd open te sperren en een paar keer te gaan knipperen.
ik voelde dat mijn handen en voeten steenkoud waren, ze werden langzaam weer warm. ik dacht daarna direct; "je hoeft me niet uit mijn lichaam te trekken" en ik keek boos naar mijn linker zijde tegen de witte muur.

dit vond ik al heel raar maar dacht er niet teveel over na, nu is me 2 dagen geleden weer overkomen dat ik een zware energie op me af voelde gaan. ik was ver weg in dromenland (was half vier in de morgen), ik voelde deze energie in een razendtempo naar me toe komen. maar omdat ik dit voelde in mijn slaap schrok ik wakker, ik ben later omgedraaid en voelde dat deze energie weer wat uit mijn buurt was maar kwam toen langzaamaan weer dichterbij en probeerde me op te tillen uit mijn lichaam weg. ik reageerde erop door me om te draaien en in mijn gedachten te zeggen; "rot toch en end op, laat me met rust ik wil slapen" ik draaide me om en voelde me langzaamaan weer in slaap vallen.

gisteravond zat ik op de bank tv te kijken, het was rond half twaalf. voelde ik aan de rechterkant iets op me af komen, ik heb mezelf sinds lange tijd voorgehouden om daar niet op te reageren maar dit keer drukte het in mijn rechteroog. ik reageerde erop om mijn hoofd weg te draaien en een keer met mijn arm het weg te zwaaien (met het gebaar van rot op) ik ben daarna gaan slapen, ik heb mijn ring me mijn zwarte onyxring omgedaan tijden het slapen, deze ring heb ik van mijn moeder gekregen. een tijdje terug is mijn gouden ketting tijdens het slapen geknapt, daar zat een gouden konijntje aan en een bloem met een blauwe steen erin (deze steen is heel goed voor iemand met een leeuw sterrenbeeld) deze bloem heb ik ook van mijn moeder gekregen, de ketting en gouden hanger heb ik van mijn opa en oma gekregen (oma is overleden).
ik had al sterk het gevoel dat het ooit eens zou gaan knappen en was erg blij dat het via mijn slaap gebeurde.
mijn moeder leeft nog wel.

sinds ik eigenlijk dat ik lastig wordt gevallen blokkeren de gewrichten in mijn vingers ook, voornamelijk de ringvinger aan rechterhand. ik kan hem in de morgen niet bewegen, zodra ik wat meer wakker ben kan ik mijn vingers weer fatsoenlijk bewegen. het geeft ook pijn als ik ze niet tot nauwlijks kan bewegen in de morgen.

wat kan dit allemaal zijn? ik vind het erg lastig dat dit gebeurd want ik ben overdag ook erg energie loos in mijn werk, terwijl ik heel veel slaap. dit heel veel slapen doe ik van baby af aan en is eigenlijk heel normaal voor me. ik weet dat ik als kind met de licht aan sliep, ik heb de neiging om dat weer te gaan doen. mijn moeder heeft me kortgeleden verteld dat iemand het leuk vond om voodoo op mij uit te oefenen omdat ik erg sensible ben, ik zag daarom als kind altijd een enge man in mijn slaapkamer. dit is gebeurd toen ik kind was.

omdat ik erg gevoelig ben ben ik twee jaar terug erg ziek geweest, ik heb ziekte van phifer gehad en ik ben overspannen geweest. ik herrinner me zelf nog als twee jarig meisje, mijn vader heeft dit ook bij hemzelf.
dat ik zo ziek ben geweest is vanwege mijn werk. vandaar dat ik nu in duitsland woon en werk om mezelf op andere gedachten te zetten en hier mijn nieuwe leven op te bouwen. het gaat erg goed hier en voel me ook stukken beter. ik ben qua bespiering ook weer fantsoenlijk aangekomen.

maar kan iemand mij helpen met hier bovenstaande? ik voel me niet prettig meer als ik ga slapen, ik weet dat ik in mijn slaap erg verzwakt ben en dus ook echt moe. gelukkig weet ik tot nu toe mezelf op het juiste moment wakker te maken, maar heb geen zin om iedere nacht wakker te worden om dit. ik zoek bewust geen contact op met geesten, en omdat ik soms een angsthaas kan wezen doe ik dit eigenlijk nooit. ik ben alleen af en toe met tarot bezig,ook vanuit het tarot kijk ik alleen naar mezelf. ik roep hier dus ook niks mee op.

respect als je het hele verhaal hebt gelezen, en alvast dankjewel!
mvg, myrthe

17 augustus 2013

Hallo Myrthe,

Klink vervelend.. Misschien kan ik helpen? Het gebruik van edelstenen kan misschien het balans in jezelf iets groter maken.
Kwarts is een erg sterke steen die ruimtes reinigt. Deze kan je naast je bed leggen en kan een bescherming bieden.
Ook de Amethyst is een hele sterke reiniging en balans steen. Het is belangrijk dat je zelf sterk ben en je sterk voel. Hoe sterker je jezelf voelt, des te lastiger energieën van buitenaf jou iets kunnen doen. Deze stenen kan je in een buidel met je mee nemen. Of neerleggen op plaatsen dat je de energie nodig heb.

Als je het gevoel heb dat je dit alleen thuis heb probeer dan het huis zelf te reinigen. Zet alle ramen tegen elkaar in open en eventueel het huis reinigen met drakenbloed wierook. (dit is te verkrijgen in bijna elke new age winkel die wierook verkoopt) Drakenbloed is een wierook die negatieve energieën in een ruimte omzet in positief. Als je heel erg het gevoel heb dat iemand je binnendringt kan je natuurlijk zeezout in de deurposten strooien en eventueel in de raamkozijnen. Dit kan je bijvoorbeeld doen bij je slaap kamer of de voordeur. Zout blijkt te helpen bij het verdrijven van negatieven energieën.

Zorg dat je vooral aan jezelf werkt in de zin van kracht stenen bij je hebben, emotionele waardes bij je dragen zoals de ketting van je opa en oma. Eventueel kan je oma vragen om je in de nachten te beschermen. Dit kan heel simpel hardop vragen met bijvoorbeeld een foto of de ketting in je hand. Vraag anders naar je gids of je beschermengel. (Het klink misschien allemaal heel wazig of vreemd. maar wees er niet bang voor of onzeker. Hoe meer overtuiging in je handelen ,hoe meer kracht, hoe meer kracht hoe sterker je bent, des te minder je vatbaar bent)

Ik weet niet of het voodoo verhaal er mee in contact staat, anders zou je nog na kunnen vragen bij je moeder of ze daar toevallig nog iets over weet. In het ergste geval als het weer gebeurd , en je voelt weer die energie die je omver duwt of je kracht weg haalt. Ga rechtop zitten. voeten op de grond en vraag of hij weg wilt gaan naar het licht. Vraag dit minstens drie keer. Probeer hier zo duidelijk en streng mogelijk in te zijn.

Ik hoop echt dat ik je hiermee kon helpen en dat het over gaat!
Heel veel succes en wees sterk.
Maar dat ben je.

Groetjes