Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kan er niet op komen; geest?

27 juli 2013

Ik woon hier al 16 jaar, en sinds kort hebben we dus een 'nieuwe' begane grond; garage nieuw, keuken nieuw, hal nieuw, woonkamer nieuw, berging nieuw, autogarage nieuw, washok nieuw, kantoor nieuw, toilet en de "begane grond badkamer"
Nou hebben mijn ouders nergens last van, (Maar die zijn allebei 40% tot 50% doof) maar áltijd als ik in de woonkamer ben dan hoor je boven van dat geritsel(net alsof er muizen lopen) maar die zijn allemaal al lang vermoord door zo'n ongediertebestrijder... er kan dus helemaal niks meer zitten. maar toch is dat geritsel er. en als ik alleen ben met mijn broers en zus dan vraagt mijn zus of wij dat gesis ook horen. Ik hoor het dan wel, maar mijn broers niet. Echt net zo'n slang. 's Avonds is het geritsel alleen maar erger. Laatst was ik ook alleen thuis en toen hoorde ik echt iemand giechelen en toen iemand vloeken. ik zat op de bank zo van "Shit, wat is dit nou weer?".
Ik wil toch echt wel eens weten wat het is? Iemand suggesties?

*Misschien is het nuttig dat mijn moeder nog een tweeling heeft gehad maar wat zijn gestorven omdat ze te vroeg zijn geboren?
** Of dat ik nog maar 1 oma heb,,

Groetjes, een heel wanhopig meisje dat altijd als ze alleen is helemaal shakend op de bank zit..