geesten

Maaike
7 jaar geleden

Paar maanden geleden had ik geesten opgeroepen.. dit gebeurde er gistren; Mijn vriendin bleef slapen, ik viel al in slaap & zij bleef sms'n. Ze zag iets tussen ons voorbij flitsen en hoorde wind (de deuren en ramen waren op slot) dan hoode ze me latijns spreken, Latijns is de demonentaal , ze maakt me wakker en zegt iets tege mij, ik was vol me energie maar mijn brein wou alles wat ze zei niet opslagen. Mijn ogen waren helemaal zwart, mijn oogwit ook. Ik had geen pupillen. Dit gebeurde om 3uur, de duivelsuur. Dezelfde dag voelde ik ook alsof me iemand ant stikken was...
Een week geleden droomde ik dat ik met een geest aan het praten was, ik kon hem in de spegel zien, hij zei dat ik een boodschap moet doorgeven.. ikvroeg of hij zou willen gaan, hij zei neen. Een paar maanden geleden droomde ik dat er geesten mensen aan het vermoorden was..Wat kan dat beteken?

7 jaar geleden

Geesten vermoorden mensen das 1 ding wat zeker is. Een vriend van mij ging ze oproepen en zijn moeder was volgende dag overleden.. zegt genoeg..
Het is heel gevaarlijk geesten op te roepen..
Jij hebt verkeerde opgeroepen.. Wat jij nu hebt gehad kan haast niet,, want je ogen worden niet zomaar zwart..
Dan heb je 1 van de zwaarste bij je nu..
Je moet het laten nu en er niet verder op in gaan.. want het doet jou anders pijn..

Ik weet hoe het moet zijn op dat moment voor jou,, het brand,, je lichaam voelt alsof het in vuur staat.. Of had je vriendin dat niet zo gevoeld?
Latijns is een duivel taal.. maar een duivel kan niet alleen latijns maar ook jou normale nederlandse taal.. ze kunnen heel veel talen..
maar de mensen om je heen kunnen merken wanneer hij in je lichaam zit.. Je bent aggressief,, en hebt een dodelijke blik in je ogen,, en indd je ogen verkleuren.. Maar je vriendin moet weten als er nederlands wordt gesproken het alsnog een duivel kan zijn. en niet jij.
Denk erom wat je vanaf nu doet.. je kan je hetbeste er nu nog vanaf sluiten, voordat jij doodgaat of mensen om je heen..
de dromen die hij laat zien dat hij mensen dood gaat waarschijnlijk gebeuren..
als jij je niet aflsluit..!!

En als een geest je een boodschap wil laten doorgeven zeg nooiit ga weg..!! dan worden ze kwaad.. hij kan je misschien helpen tegen een duivel..
maar het ligt er wel aan wat hij je opdraagt.. hoor het aan en zeg dat je na gaat denken en laat weten wat de boodschap is..

koray
7 jaar geleden

is dit allemaal echt of is dit nep ???

7 jaar geleden

veel vragen zich dit af...
maar of het echt of nep is kan jezelf achterkomen..

Anke van der Pierre
9 maanden geleden

Heer Bubuza bedankt dat je mijn ex-vriendje terugbracht, mijn vriend en ik hielden zoveel van elkaar, onze relatie was echt geweldig en ik leerde dat we elkaar nooit zouden kunnen missen, hoewel ik zoveel van hem hield dat ik nooit wist dat hij genoeg van de relatie en hij was geïnteresseerd in mijn beste vriend. Hij maakte het uit met mij en ik was er kapot van, ik huilde mijn ogen uit voordat ik elke avond naar bed ging, mijn leven en dromen werden verbrijzeld, ik was gefrustreerd tot ik in contact kwam met een oude vriend van mij die me toen aan lord Bubuza voorstelde de Magic spell caster. Heer Bubuza gaf me instructies over wat ik moest doen en ik hield me er strikt aan en hij vertelde me dat mijn vriend binnen 12 tot 16 uur bij mij zal komen smeken, nadat hij alles heeft gedaan wat hij me vroeg te doen, kwam mijn vriend naar me toe bedelen en huilen op zijn knieën. Alle dank aan heer Bubuza voor zijn prachtige werken. Neem contact op met heer Bubuza voor een permanente oplossing als je een probleem hebt als dit of het ergste dan dit. Je zult er nooit spijt van krijgen hem te ontmoeten. Neem contact op met Lord Bubuza Via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp: +1 505 569 0396...!!!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **  ** **   ** **    
 **   ** **   ** ***  ** **   ** **    
 **   ** **   ** **** ** **   ** **    
 **   ** **   ** ** ** ** ********* **    
 **   ** **   ** ** **** **   ** **    
 **   ** **   ** **  *** **   ** **    
 ********  *******  **  ** **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht