Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom die mij te lang bijblijft! help?

9 december 2010

02

Hallo allemaal!

wat fijn dat er zo'n site is!
Ik heb een aantal weken geleden zo'n enge droom gehad, en misschien kunnen jullie mij er mee helpen? wat het betekent?

ik stond in de keuken in mijn pyama. ineens komt er via de deur (in de keuken en de tuin) een gedaante , man , demoon achtige figuur op mij af schreeuwend en al!
hij was boos agressief eng! ik schrik me kapot en begin me te verweren. ben met hem aan het vechten en hij blijft maar schreeuwen! Ik probeer hem weer de deur uit te krijgen maar hij was zo sterk! ik dacht alleen hij moet weg! mijn kind! hij wil mijn kind straks iets aan doen ik mag niet verliezen!
ik pakte een mes uit de lade en begon hem te steken. ik weet nog dat ik het helermaal voelde en inmezelf dacht bah ik steek hem gewoon gatver!
op een moment staan er ineens 2 mensen aan mijn zijde een man en een vrouw. ik zie ze staan kijken en schreeuw/smeek aan ze HELP ME DAN! hun hebben mij geholpen hem de deur weer uit te krijgen. ik heb meteen de deur op de knip gedaan , en stond buitenadem naar hem te kijken. hij was kwaader dan eerst en nam telkens een aanloop en knalde tegen de deur aan! toen weet ik niet meer en werdt wakker.

gatver ik heb er nog last van elke x als ik in de keuken sta voel ik me niet op mijn gemak. overdag niet en savonds al helermaal niet!
moet mezelf snachts vermannen om naar de toilet te gaan. is toch niet normaal!?
nu vandaag ook wil ik de hond de tuin in laten gaan de haren van onze hond omhoog staan en begint ie als een gek te blaffen! en gaat weer naar binnen.

maak ik mezelf bang? ik heb zo'n gevoel dat het daar ook echt is
kan iemand mij misschien helpen met deze droom?
heel erg bedankt!!!

groeten
charissa

10 december 2010

Hoi Charissa,

dank je wel voor je openheid die je geeft om je droom te delen. Ik kan me voorstellen dat je erg onder de indruk bent van zo'n droom. Zoals je misschien wel weet betekenen symbolen zoals een man/kind niet altijd letterlijk man/kind, maar staan ze ergens voor.

Allereerst geloof ik dat dromen vaak boodschappen zijn van de hoogste Bron. Er zijn 2 dingen die me opvallen. 1:De Droom als verhaal en 2; de angst die je er aan over hebt gehouden.

Allereerst heb ik het idee dat dit een hele bemoedigende droom is. De droom wijst je de weg hoe je om moet gaan met dingen die je niet aankan. In de droom lukt het jou niet, ondanks de mes steken, de demon te verjagen. De demon kan staan voor angst in je leven. Misschien wel voor dingen waar je liever niet aandenkt, bijvoorbeeld de dood. Het mooie is van je droom dat er mensen of wel krachten zijn die jou helpen. Op 1 of ander mannier heb ik het idee dat deze 2 mensen al de hele tijd bij jou zijn. Door HELP te roepen en te vragen aan "krachten"buiten jou om lukt het wel om de " angst/demon " buiiten de deur te krijgen. Er is voor jou altijd hulp onderweg, ook al heb je dat niet in de gaten.
In de droom komt je kind voor. Ik denk dat jou droom staat voor een wens in je leven naar iets. Je moet daar onmiddelijk aandenken als je aangevallen wordt. Je wilt er voor verchten, maar weet dat je het niet alleen kan. Je hebt hulp nodig....en.....die krijg je ook.

Als de aanval afgewend is, dreunt deze nog even tegen je achterdeur aan. Even imponeren, even bang maken. Er gebeurd je niks! Je hebt hulp! Je bent beschermt, niet en niemand kan jou van jou leven afhouden, samen met al je wensen en verlangens.

Ten tweede; je hebt er angst aan over gehouden. Heel begrijpelijk. Een droom kan heel angstig zijn. Charissa, je wordt geholpen, deze droom laat je zien dat ALS er aanvallen komen op jou verlangens, iets wat je wilt uitvoeren er altijd HULP is. Laat je niet imponeren door mensen die jou niet tot je doel willen laten komen in je leven. Het kan eruit zien als of het op leven en dood gaat, maar dat is schijn. Voor jou althans, je wordt geholpen er is iemand die jou beschermd. Dus de boodschap was niet: wordt bang, MAAR wees opgelucht je wordt BESCHERMD!

Praktisch kan het volgende helpen tegen je angst, wat mij ook gekolpen heeft. Ik vraag zelf aan de hoogste bron om angst te laten verdwijnen, dit hoort niet bij je bestemming als mens. Ga rustig op een stoel zitten of bank en vraag het volgende aan de hoogste bron God. Ik weet zeker dat jou angst zal verdwijnen. Als je dan toch nog een keer die angst voelt , spreek het dan elke keer weer uit! Je zult van je angst bevrijd worden:

Hoogste Bron van het leven
U die alles weet en mij beschermt,
Ik voel me soms angstig en benauwd.
Ik roep U aan voor licht en vrede in mijn leven.

Ik zeg tegen alle angst: Ga weg in de naam van de allerhoogste
mijn gedachten zijn van mijn maker
Ik spreek vrede uit in mijn gedachten en mijn lichaam.
de hoogste Bron van het leven is dicht bij mij.

Charissa, ik wens je al het goede toe, je bent geweldig!

Als deze uitleg je niks zegt of je niet raakt, leg het dan opzij en vraag aan de hoogste Bron God of hij je wilt openbaren wat deze droom zou kunnen betekenen


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]

11 december 2010

Hoi Maarten,

Wat fijn dat je hebt gereageerd! en ook mij een betekenis van die droom heb kunnen geven!
Ik ben je zo dankbaar! hoe jij mij uitlegt alsware hoe die droom inelkaar zit...hoef ik idd helermaal niet bang te zijn!
die demon is geen demon die mij eventueel echt zou kunnen grijpen als ik in de keuken sta! maar die staat dan gewoon voor een nare angst of idd verlangen. en dat die 2 mensen miss wel mijn '' bescherm engelen'' zijn zoals ze dat zeggen.en altijd hulp kan vragen om mij heen als ik dat nodig heb.
die spreuk die je mij schreef ontroerde mij, dat vond ik heel mooi en ga hem ook gebruiken dank je wel!

ik droom wel vaker maar ze blijven mij nooit zo lang bij...deze bleef aan mij knagen en de angst werdt al groter..ik wist er moet iets met die droom zijn!
ik ben blij dat ik het hier heb geplaatst en jij mij hebt geholpen!
heel erg bedankt!

met vriendelijke groet,

Charissa

16 december 2010

Dag Charissa,

we zijn als pimp-your-life.nl erg benieuwd hoe het met je is. Is de angst verdwenen? Heb je nog vragen? We horen het graag.


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]

17 december 2010

Heey.
ik heb ook topic gemaakt over voelen en praten in dromen .
ik kwam ook demon tegen in eens afgelopen nacht .
ik probeer hem ook al te killen en het lukt mij alleen als ik door heb dat het een droom is en dat werkte goed .
moet je ook eens doen . gewoon hem verslaan denk dat het een droom is dan word je wel weer wakker in je echte tijd .

ik weet ook niet wat er gaande is of waar ze vandaan komen maar demon's willen gewoon overmacht hebben wat mensen dromen .

25 december 2010

Demonen bestaan in onze gedachten, en als deze gedachten gevoed wordt door te negatief te blijven denken gaan ze inderdaad vormen in jouw gedachten aannemen.. Gedachten ontstaan uit het niets, waardoor je deze demonen inderdaad kan verslaan door ze te facen, en inderdaad je gedachten posief te gebruiken. Demonen zijn onze eigen creaties. Blijf altijd posietief denken wat er ook gebeurt, ook al lukt dit niet direct . door steeds te blijven oefenen en te VOLHAARDEN wordt dit een keer werkelijkheid .
Zo is het .Lucinda

Bjorn Bouman
26 januari 2011

Hoihoi,

Als erg sceptisch persoon ben ik wel altijd geïnteresseerde geweest in het occulte. Veel veel boeken gelezen. Ik heb geen bewijs dat het zo is maar "demonen" voeden zich met angst, als je in het diepste stadium van angst verkeerd hebben duistere entiteiten toegang tot jou bewustzijn. Veel duister occulte schrijvers hebben het hier over.

Ik zeg zeker niet dat je dit moet geloven :) maar ik denk dat angst wel een grote bijdrage heeft bij het zien van dingen. Of je nou de dingen echt voor jezelf maakt of de dingen echt zijn :) nobody knows.