Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Betekenis droom ?

22 mei 2010

Hi,

Dus mijn droom gaat als volgt (wat ik er nog van weet)
Ik loop ergens in een ruimte, waarin één klein muurtje staat en ik loop door die ruimte zo snel als ik kan want ergens weet ik dat B. mijn beste vriend in het echte leven me wil vermoorden. Dus ik verstop me achter het muurtje (het is groot genoeg om achter te kunnen staan zonder gezien te worden) en wacht daar af. Na enkele seconden kijk ik eens over het muurtje en zie een gigantische aggressieve beer en een grote zilver/witte wolf op me afkomen, voor ik het besef heb ik iets in mijn handen om mezelf te verdedigen. De beer springt als eerste op de muur en is 3 keer zo groot als mij, klaar om mij aan te vallen, Net op het moment dat hij me wilt aanvallen sla ik hem met het voorwerp dat ik in mijn handen heb maar het brengt niks op het doet hem niks op dat moment springt ook de wolf over de muur.
Daarna verandert de omgeving, voor me zie ik op de grond een vierkant getekend, ik sta naast het vierkant en B. komt op me af en spreekt enkele woorden uit om me te bedreigen, en over het feit dat ik niet zou kunnen ontsnappen. Enkele seconden later rijdt hij in het vierkant rond op een fiets, (Het vierkant is eigenlijk meer een soort put maar hij kon op de randen blijven rijden zonder erin te vallen) Dan droom ik dat ik wakker word en ga vertellen aan iemand wat ik gedroomd heb (ik heb zo de gewoonte om dit in het echt ook te doen). Wanneer ik dit dan aan iemand aan het vertellen ben word ik pas echt wakker.
Iemand enig idee wat dit zou kunnen betekenen?

Esje
6 augustus 2010

Hallo,

Ik droomde net dat ik samen met mijn vader een goede vriend van mij had vermoord en op zolder gelegd om dood te bloeden, alleen ging hij niet dood en bloedde hij niet terwijl ik hem steeds opnieuw stak met een mes. de laatste keer dat ik hem stak, lag hij op zolder en keek hij mij heel wanhopig aan, toen liep ik naar beneden en daar waren mijn vader, moeder en twee broertjes de bedden in de huiskamer aan het opmaken alleen ze lagen uit elkaar en moesten nog vastgeschroeft worden en ik wilde alleen met mijn jongste broertje van 1½ jaar slapen. En toen werd ik wakker en was ik ontzettend bang en heb ik huilend mijn vriend gebeld zodat hij me rustig kon maken.

kan iemand mij vertellen wat dit betekend want dit is nou al de tweede keer in één week dat ik over moord droom, de vorige keer stak ik mijn jongste broertje heel vaak met een met, ook die bloedde niet en leek het niet te voelen.