wesp

jacqueline42
10 jaar geleden

IK DROOMDE DAT ER NAAST ME HUIS EEN GROTE CONTAINER STOND MET ALLEMAAL SPULLEN VAN MIJ
TOEN MOESTEN WE HET LEEG HALEN VAN DE POLITIE
TOEN WE DE DEUR OPENDE KWAMEN ER WEL DUIZENDEN WESPEN UIT VLIEGEN
ZE VLOGEN ZELFS ME HUIS IN
WAS ZO MOEILIJK OM ZE TE VERJAGEN
ZE VLOGEN BINNEN EN BUIEN ME HUIS ,ALLEEN BIJ MIJ
WT BETEKEND DIT
IK HEB GEHOORD DROMEN OVER WESPEN IS NIET GOED
MAAK ME TOCH WEL ZORGEN NU

10 jaar geleden

Dit staat er in het droomwoordenboek van deze site:


Wesp

Als je droomt over een wesp, duidt dit op kwade gedachten en gevoelens. Wanneer je in je droom wordt gestoken door een wesp, staat dit symbool voor jaloezie of haat naar jouw persoon. Als je de wesp doodt, duidt dit erop dat je niet bang bent om vijanden van je af te slaan en op durft te komen voor je rechten.

Wie over wespen droomt is geestelijk erg gespannen. De wesp zaait ook in de droom onrust waarbij onze zenuwen nog meer gespannen worden. Wie over wespen droomt zou in het waakbestaan geestelijk wat meer tot rust moeten komen wil men niet overspannen raken. Soms zijn wespen het symbool voor gevaarlijke mensen die ons iets in de weg willen leggen. Worden we in de droom door een wesp gestoken dan staan ons in het waakbestaan ingrijpende veranderingen te wachten.1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door Sheherazade.

jacqueline42
10 jaar geleden

IK WEET NIET OF IK GESTOKEN WERD
IK WEET WEL DAT IK OM ME HEEN SLOEG OM ZE WEG TE JAGEN

10 jaar geleden

Dan zou dit dus duiden op kwade gedachten en gevoelens.
Misschien ben je de dag ervoor ergens boos over geweest en ben je die boosheid niet helemaal kwijt geraakt?
Misschien omdat je ergens boos over werd omdat iemand je verkeerd behandeld heeft voor jouw gevoel?
Of omdat je iets op tv hebt gezien waar je je kwaad over maakte?
Het feit dat je ze probeerde te verjagen duidt erop dat je er tegen vecht.
Als het niet lukte ze te verjagen voel je een onmacht tegen je boosheid en moet je proberen de reden te achter halen en het een plekje in jezelf geven.Anders blijf je ermee zitten.
Lukte het wel dan zul je ermee leren omgaan.

Jannie Schoppers
5 jaar geleden

ik was met zoetigheid aan het spelen en waarschijnlijk aan het eten en de wespen kwamen rustig op de zoetigheid af ik kon ze rustig door het open raam wegjagen zonder dat er iets gebeurde.
Ik werd niet gestoken en ik was eigenlijk niet echt angstig,
De wespen vlogen erg rustig op de zoetigheid af en erg rustig het raam weer uit naar buiten toe toen ik ze wegjoeg.

Kezy
4 jaar geleden

Bij mij kwam er één hele grote wesp die me achterna zat en me opsloot in huis maar heeft t dan een goeie of slechte reden????

estrella
4 jaar geleden

Ik droomde dat ik in bed lag en zag ineens 5 grote dikke wespen langs de muur van onder mijn bed omhoog kruipen in een rij, en verdwenen in een gat in de muur. Ik stond op en voelde iets aan mn tenen en zag (denk ik) de koning van de wespen op mijn voet! Hij was zo groot en glad en scherp dat het mechanisch leek. Ik werd hijgend wakker

Djezmin
4 jaar geleden

Ik droomde dat een dikke hommel mijn kant op vloog snbik kon niks anders dan mijn oren dicht doen, omdat ik bang was

Celine
Vorig jaar

Ik droomde dat ik 1 tot 2 x geprikt werd. En voor ik het wist wat eraan de hand was werd ik aan gevallen door een heel nest. Ik heb geen angst ik verwacht wel een tornado, waar ik op voorbereid ben. Maar wat het is en komen gaat dat is onbekend. Die persoon is niet te voorspellen...wat kan het zijn?

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het prikken van een wesp staat voor mensen die onderwater prikken. Je bent niet bewust van een soort van gepest, maar het voelt wel degelijk zo. De maatschappij prikt je en dan kun je bepaalde situaties moeilijk verwerken. Een tornado staat voor woede. Het is nodig om eens uit je vel te springen, want dat lucht op.

Celine
Vorig jaar

Bedankt voor je reactie.

Mvg Celine!

Sinemx
Vorig jaar

Ik had een wesp in me neus die ik probeerde weg te halen

Vorig jaar

Een wesp kan staan voor een irritatie die je hebt aan (bijvoorbeeld een bepaald persoon).

Met je neus kan je ruiken en dat is een belangrijk zintuig
De wesp wil je verwijderen want hij komt te dicht in de buurt, het kan zijn dat je last hebt van iemand en of een bedreigend gevoel aan het ervaren bent.

Groetjes ce

Andri
Vorig jaar

Hoi
Ik droomde vannacht dat er in het huis, waar ik in mn droomde in woonde, overal grote wespen vlogen en op ons afkwamen. Mijn zoon van 10 had 4 of 5 wespen op zijn hand zitten die onder zijn huid wilden gaan. Hij had een spuitbus met insectengif die hij op de spoot en het viel me op, hoe rustig hij ze van zijn hand af haalde. Ik nam de spuitbus over en spoot in het rond totdat ze allemaal dood waren. Mijn moeder was er ook nog in een ogenblik bij een had 2 wespen bij haar haren. Die had ik voor haar gedood. Beetje rare droom maar heeft wel een grote indruk gehad.

Maartje
Vorig jaar

Haaii

Ik droomde dat de wesp in mn mond vloog en ik het weer eruit had gespuugd op het moment dat hij in mn mond vloog was ik erg boos over iets en was mn verhaal aan het vertellen de bij heeft me niet gestoken maar ik was wel geschrokken wat betekent dat dan?

Vorig jaar

Er is een situatie geweest dat iemand die je mond wilt snoeren.

Brenda1985
10 maanden geleden

Ik droomde vannacht het volgende; we zijn op vakantie en lopen met de kinderen over een pad. Er vliegt een hele grote bij om ons en andere heen, die lijkt zoekend. Vervolgens vliegt ze om mij heen, ik besef me dat het de koningin is en op dat moment komt er een dikke zwerm wespen uit een holletje die als een deken over mijn hele lichaam gaan zitten.
Ik besluit dat vluchten geen zin heeft en blijf ‘rustig’ liggen wachtend op hulp. Ik wordt niet gestoken.

Ebeline
10 maanden geleden

Een droom over vakantie symboliseert de behoefte aan een break of een moment voor jezelf. Deze droom drukt een verlangen uit om te ontsnappen aan je verantwoordelijkheden.
De bijenkoningin symboliseert hard werk.
Dus misschien kom je om in je werk.


Beschrijving bijenkoningin:
De bijenkoningin is een teken van gunst. Alle werkbijen betalen hun loyaliteit aan hun bijenkoningin. Als de Queen Bee in je dromen verschijnt, betekent dit dat je veel loyaliteit geniet in je sociale kringen.

Lolita
10 maanden geleden

Mijn vriend werd gestoken door een wesp en we waren aan het vluchten voor wespen.

Wat betekent dat?

Ebeline
10 maanden geleden

Wanneer je in je droom wordt gestoken door een wesp, staat dit symbool voor jaloezie of haat naar jouw persoon. Je hebt of vijanden om je heen die je op één of andere manier te grazen willen nemen.
Of je geest is om wat voor reden dan ook gekweld

Lizzzy
10 maanden geleden

Ik droomde dat ik met een vriendin een ijsje haalde, toen wilde we gaan zitten op een bankje naast een prullen bak er gingen net mensen weg. Dus gingen we daar zitten. Mijn ijsje begon al te smelten en toen zat er zoet op Mn voorhoofd. Ik hoor een kind dat eerder zat waar wij zaten zeggen. “Há! Kijk die wesp.” En toen word ik aangevallen ik probeerde m weg te jagen, maar toen vond die het plekje zoet op Mn voorhoofd en lande die daar. Hij was bi weg te krijgen. Ik was zo bang dat ik wakker schrok en me helemaal verlamde toen k kom bewegen trilde ik helemaal van angst en kroop meteen onder de dekens.

Li
9 maanden geleden

Ik droomde dat ik in bed lag en er verscheen 1 wesp vanonder mijn deken en ik wilde ze dood slaan maar het lukte niet. Het was precies of ze lachte met mij omdat ik bang was.

Debby
5 maanden geleden

Ik droomde net dat ik in de straat waar mijn oma woonde ineens de kerk in was gekomen maar het was toch een huis verderop en liep ik verbaasd verder toen werd ik gestoken door een wesp en 't moment dat ik de angel zag zitten werd ik aangevallen door een zwerm die ik van me af schudde en jasje uit deed en zat ik onder de bulten ik wild emijn fiets pakken maar was krom ofzo bizarre droom ging nog ff verder maar toen kwam gelukkig mijn hond ???? me wakker maken hahahahah maar daardoor had ik 't onthouden en bedacht me zomaar 't te gaan Googlen wat ik nooit doe eigenlijk????

5 maanden geleden

Je oma is de wijze vrouw. Een kerk staat voor geestelijke steun. De steek van een wesp symboliseert een enorme irritatie. Dan wordt je aangevallen door een zwerm. Het lijkt erop, dat je je emotie te ver op doet lopen. Er is haast geen grens of je voelt het niet aan op een bepaalt moment. Pas later realiseer je je, dat je pijn wordt gedaan.

Sylvia
5 maanden geleden

Hallo,
Ik droomde dat ik ergens buiten was, groot grasveld en een lange tafel waar wat mensen aan zaten.
Iemand op het grasveld gooit eten weg en een heel zwerm wespen komt daarop af.
Op een gegeven moment zijn ze weg, maar zeg ik tegen mijn zus dat wespen uit mijn mouw kan schudden. Ik schud achter elkaar een stuk of 5 wespen eruit.
Zijn zus zegt: ze zitten onder je groene vest. Ze helpt mij m’n vest uit te doen en m’n hele lijf is bedenkt met wespen. Samen jagen we ze weg, ik word niet geprikt. Ze blijven rond me heen vliegen.
Iemand aan tafel heeft een zoete maïskolf waar sap uitkomt en wil daarmee de wespen lokken. Mijn vriend verdunt het sap met water en gooit dat op het gras. De wespen vliegen weg van mij en gaan op de zoetigheid in het gras af. Ze komen niet meer terug bij mij.
Zou je me willen helpen met de betekenis hiervan?

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **  ** ******** ******** **   ** 
 **    **  **  **    **  ** ** ** ** 
 **    ** **  **      **  ** ** ** 
 ******  *****   ******    **   ** ** ** 
 **    ** **  **     **   ** ** ** 
 **    **  **  **     **   ** ** ** 
 ******** **  ** ********  **    *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht