Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dubbele cijfers zien, dromen over plantje

lilipoetertje
14 jaar geleden

Hoihoi,

Al zeer lange tijd zie ik de hele dag en nacht dubbele cijfers als ik toevallig op mijn wekker of telefoon kijk. Het is zo opvallend, iedere keer als ik het opmerk zeg ik de tijd hardop zodat mijn vriend getuige is. Hij staat er ook versteld van. Het zijn getallen zoals 12.12uur 22.22 of 13.13 of 18.18, zo gaat het heel vaak.

Ik heb hier het 1 en ander van opgezocht en volgensmij zou het iets te maken kunnen hebben met beschermengelen die me wat willen vertellen? Ik geloof hier zeker in maar weet niet wat ik hier verder mee moet doen?

Ik droom ontzettend veel, vannacht had ik een droom die is blijven hangen omdat ik het idee heb dat het wat betekent. Ik droomde over een klein stengeltje/plantje wat ik uit mijn buik zag groeien, ik brak het stengeltje af maar meteen groeide er een nieuwe voor in de plaats, deze groeide veel harder en langer met blaadjes eraan en bovenaan kwam er een bolletje op. Hij was felgroen. Ik weet dat ik in mijn droom met veel verbazing de stengel uit mijn buik aan mijn moeder liet zien, ik weet dat ik een heel raar apart gevoel kreeg hierbij en verder kan ik me er niets van herinneren.

Heeft iemand hier een verklaring voor?
Mail me aub naar sannecoppen@gmail.com

Alvast bedankt!

Groetjes Sanne

Roy Petrie
13 jaar geleden

Jou droom over een plant uit je buik dat maar blijft groeien,
heeft te maken met een nieuwe toekomst die eraan gaat komen met vernieuwde vertakkingen.
Wat ik ook veel lees, is dat het met zwangerschap te maken heeft of een kindje opkomst.
Dubbele cijfers zien op een digitale klok of ergens anders, heeft te maken dat je beschermengel je iets wilt vertellen of gewoon bij je is.

Met vriendelijke groet,
Roy

Tigerlily81
13 jaar geleden

Hoi, die dubbele cijfers heb ik ook constant. Bovendien postte ik net een antwoord hier en las het nog even na. Zag dan dat het op 04-04-2011 om 08:08u gepost was. Ik heb het al heel lang en had er ook al veel van opgezocht, heeft idd te maken met je beschermengelen, maar wat juist dat vraag ik me nog steeds af. Willen ze me iets duidelijk maken of gewoon laten weten dat ze er zijn voor mij? Ik hoop dat ik er ooit achter kom. Ik geloof er alleszins ook in. Groetjes.

godsangel
10 jaar geleden

ik droom heel vaak met cijfers , familie, bloed, tand verlies, schoenen met 4 cijfers eronder, ik zie vaak mensen weg rennen in me droom, of mijn partner die is constant aan het communiceren met me en daarna verdween ze in een bos. en daarna kom ik me schoonzus tegen altijd bij een trap. en me neefje die stuurt mij altijd naar zijn moeder. en me neefje heeft altijd wat of een wondt of een andere probleem in andere dromen. maar mijn grootste vraag is tijdens dat ik aan het praten ben met me partner is zij bezig aan het vluchten en altijd als ik aan het praten ben met me neefje wijs hij mij naar zijn moeder en altijd als ik met mijn schoonzus praat ontbreek het gesprek ergens maar het gesprek slaat nergens op. heel vaak zie ik cijfers in dromen of in het realiteit . het cijfer wat ik laatst in een droom zag, was onder een sportschoen. cijfer was 2474 en in het realiteit zie ik overal 1111, 0111, 2202, 2222, 3303, 3330. is er iemand die mij uitleg kan geven op deze gebeurtenissen? ik wil het begrijpen en ik strijd al jaren hiermee ongeveer al 5/6 jaren.