Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gezamenlijke dromen

28 januari 2009

Ik heb een paar weken geleden een droom gehad. Het was in de klas een van mijn beste vriendinnen stond tegen een tafeltje geleund. Een jongen uit mijn klas liep naar haar toe haar wijd uitlopende truitje zat een beetje scheef. De jongen deed het goed maar opeens schoot zijn hand onder haar topje. Je begrijpt wat ik bedoel. De dag erna vertelde ik haar van mijn droom. Ongeveer een week later had ze gedroomd over een andere vriendin van me die ik ook verteld had over mijn droom. In de droom was diezelfde jongen verliefd op vriendin 2. 4 dagen later droomde vriendin 2 ook over die jongen ditkeer sprong ik achter op zijn fiets en reed met hem weg. Please help ik weet niet wat dit betekent.

Joseph
25 februari 2018

Niet elke droom hoefd iets te betekenen, het kan ook verwerken zijn.
Wat je in het echt beleefd kan je droom beïnvloeden maar ook jezelf, het kan je dingen laten zien voelen dit op dat moment niet ziet, seinnen.
Meschien voelt die jongen iets voor haar wat hij niet laat merken en onbewust heb jij dit opgepikt of denkt dat dit zo is. Kan ook iets anders zijn om hun heen voorwerpen kleur etc.Het kan ook meschien zijn dat jij dingen begind te ondeken, gevoelens. Kan specdfiek maar ook heel breed zijn of helemaal niks?





Deze discussie is gesloten.