Droombetekenis pleaase

Naaz
8 maanden geleden

Hey,
Afgelopen nacht droomde ik dat ik met meerdere mensen in de stad was, en er opeens een hele groep laag mensen op ons afmaken en ons weg blokkeerde zodat we er niet uit konden. Vervolgens gooide een van hun vuurwerk naar ons toe en moesten we snel onszelf dekken. Wat zou dit kunnen betekenen?

Ook droom ik afgelopen dagen alleen maar dat ik zwanger ben, of een kindje heb. Heb t misschien al 3 dagen achter elkaar ofzo. En heeft dit ook een betekenis?

8 maanden geleden

De stad is de maatschappij. De mensen die je blokkeren zijn de obstakels waar je overheen dient te komen. Het vuurwerk veroorzaakt een explosie. Dat staat symbool voor woede aanval. Woede ontstaan door opgekropte emoties. Je bent je plaatsje in de maatschappij nog aan het ontdekken.

Zwanger zijn of een kindje hebben staat voor nieuwe creatieve idee├źn opdoen. Het is de vrucht dat groeit en tot iets moois evalueert.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **    **  ** ******** ******** 
 **  **  **    **  **  **    **    
  ** **  **    ** **  **    **    
  ***   **    *****   ******  ******  
  ** **  **    ** **  **    **    
 **  **  **    **  **  **    **    
 **   ** ******** **  ** **    ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht