Droom over paarden maar niet leuk ????

Saartje
9 maanden geleden

Heel gekke droom. Ik droomde dat ik interesse had in een geitenboerderij, om die over te nemen. Ik ging naar binnen en er waren ook paarden. Ik hou van paarden maar deze kwamen één voor één naar me toe en deden me ‘pijn’ op de een of andere manier. Het eerste dreef me echt in het nauw, tegen de muur. Daarna was er eentje dat tussen de pasgeboren geitjes stond (die waren zo klein als muisjes) en wel probeerde er voorzichtig tussen te stappen maar er toch ging opstaan. Ik wilde naar buiten en dan was er een paard dat me beet. De eigenares kwam me helpen maar ik had echt schrik! Ik liep naar buiten en een paard kwam me ook nog achterna. Ik was zo bang! De eigenares was dan ook nog eens boos want zag me aan voor iemand anders en riep me na dat ik niet zo met mijn uiterlijk moest bezig zijn en ik voelde mij zooooooo misbegrepen want dat IS helemaal niet! Ik huilde en riep ‘ik ben lief!!!!!!!!’. Tranen van woede en verdriet. Toen kwam er een man naar me toe die me kwam beschermen en daar voelde ik me erg veilig bij. Hij nam me in zijn armen en ik kwam tot rust. Dan kwam er zo’n ‘eindgeneriek’ zoals in de film en zag je dat ik met hem nog lang en gelukkig leefde... pfffffffff... what the hell???

9 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Zoals de film Whitestar, wat je in je droom aan het verwerken bent.

Een geitenboerderij houden houdt in, dat je back to basic wilt. Paarden vertegenwoordigen sterke, fysieke energie. Je dient je ongetemde kracht te kanaliseren. Een donker of zwart paard duidt op mysterie, wildheid en het onbekende. Het onbekende kan die pijn zijn, die nog niet door jezelf geanalyseerd is. Het kan hier gaan om mentale pijn.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  ******  **  ** **   ** ******** 
 **  ** **  **  **  **  **  **  **   ** 
 **    **     ** **   ** **  **   ** 
 **    **  **** *****    ***   ******** 
 **    **  **  ** **   ** **  **   ** 
 **  ** **  **  **  **  **  **  **   ** 
 ******  ******  **  ** **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht