Droom over vis

Sissi
10 maanden geleden

Hoi ik droomde over de vrouw van de man waar ik al twee jaar verliefd op ben. We hebben niks. Ik zou nooit in een huwelijk stoken. Ik heb zelf ook een relatie. Maar goed die man en ik zijn nog wel verliefd al hebben we geen contact meer.
Nu mijn droom
Ik droomde dat ik met een baby praatte en gaf de baby advies. Het bleek de vrouw van die man te zijn. Ze veranderde in een vis in een zakje met water. Ik stond in haar keuken en liet het zakje in een glas met water vallen. Toen zette ik dat glas in een pan met water. Dat water was aan het koken. Maar ik wilde de vis beschermen. Toch kookte het water te hard en toen was de vis dood. Ik voelde me vreselijk, een moordenaar. Ik ging de kinderen roepen(ze hebben kleine kinderen) en deze waren al groot maar wisten nog niet wat er gebeurd was. Ik voelde me erg schuldig naar hen. Weet iemand wat dit betekent? Ik dacht dat het kokende water mijn hartstocht was.

10 maanden geleden

Een baby staat voor creatieve idee├źn. De vis staat voor vruchtbaarheid (je verliefdheid). Maar het zakje water staat voor geen bewegingsvrijheid (je maakt geen kans) hebben. De vis staat voor de kracht van de vrouw. Deze kracht wil je tot je nemen. Dat is ongeveer de zelfde kracht of gedachte als kannibalisme.

Bongo
10 maanden geleden

Deze droom betekent dat je de hoer speelt.

Sissi
10 maanden geleden

Dank je wel Esme. Ik snap het. Het is een verliefdheid zonder kans... Groetjes

10 maanden geleden

Het is vruchtbaar. Maar er kunnen problemen van komen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **    **   ** **   ** 
 **   ** ***  *** **    **   ** **   ** 
 **   ** **** **** **    **   ** **   ** 
 ********* ** *** ** **    ********* **   ** 
 **   ** **   ** **    **   ** **   ** 
 **   ** **   ** **    **   ** **   ** 
 **   ** **   ** ******** **   **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht