Huis

AnoniemAn
2 weken geleden

Ik droom dat ik in mijn ouderlijk huis ben waar ik een relatie lijk te hebben met een vroegere collega, die veel ouder is.
Hij zegt dat hij weg moet en ik loop mee naar de voordeur, kijk naar buiten en zie de straat waar ik nu woon, alleen volledig verlaten.
Geen enkele auto op het parkeerterrein. Buiten is het donker en als mijn collega weg gaat blijf ik alleen achter in een donker huis.
Buiten is het dus de omgeving waar ik nu woon en binnen is het het oude huis van mijn ouders. ( zij leven niet meer)
Ik loop de woonkamer in en constateer dat iemand de lichtjes van de kerstboom heeft uitgedaan. Er zijn grote ramen en daar hangen geen
gordijnen voor en ik maak me zorgen dat iedereen nu van buiten naar binnen kan kijken en zien dat ik daar alleen ben.
In mijn droom komt mijn huidige partner niet voor en ook mijn kind niet. Ik ben helemaal alleen.

2 weken geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis in je droom is als een jas om je heen. Het is als het ware je lichaam en ziel. Elke kamer heeft zijn functie en bevat je eigenschappen en vaardigheden. Het ouderlijk huis staat symbool voor je basis. Hier ben je grootgebracht en heb je je ontwikkeld. De vroegere collega is een spiegel en voorbeeld van je leerprocessen.

Het donker is het onbewuste. Het donkere huis is de plek waar je deze gaat ontdekken. Vanuit je basis kijk je naar jezelf. En kijk je wat is er is verandert en wat je nieuwe doelen zijn. Het is stil om je heen, omdat je stil staat bij je ouders die er niet meer zijn. Het is een gemis en kan wel eens een eenzaam gevoel geven. Gesneden van de navelstreng en sta je soms alleen op de wereld.

De kerstboom symboliseert licht in de duisternis. Alleen zijn de lichtjes uit en kom je terug in het onbewuste. De gordijnen zijn een sluier van het onbewuste. Je gaat een nieuwe fase van ontwikkeling in.

Groetjes Esme [www.facebook.com]

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **     *******  ******** **  ** ******** 
 **    **   ** **    **  **  **   ** 
 **    **     **    ** **  **   ** 
 **    ********  ******  *****   ******** 
 **    **   ** **    ** **  **    
 **    **   ** **    **  **  **    
 ********  *******  **    **  ** **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht