Drugs ofzo?

Maril
10 maanden geleden

Hallo,
Ik had laatst gedroomd dat ik in een zwembad met drugs ging.
Ik had pijn aan mijn benen en kon nauwelinks lopen. Ik stond bij een binnenzwembad en ik had een zusje (in het echt niet). Ze zij tegen mij dat hoe dieper ik in het water zou gaan hoe meer de pijn verminderde. Ik ging in het zwembad bij het ondiepe gedeelte. Ik voelde de pijn weggaan. Maar toen wist ik ineens dat er drugs in het water waren opgelost. Ik zei het tegen mijn zusje, en ging er snel uit. Ik wist om de een of andere rede dat zij de drugs in het zwembad had gedaan.

Toen werd ik wakker in mijn droom(ik droomde nog steeds) en ik had doodsangst voor mijn zusje, ookal heb ik bij andere dromen die veel heftiger zijn dan dit nooit angst. Ik kromp in mijn bed ineen.
Toen werd ik echt wakker, einde droom.

Ik heb in het echt geen zusje.
De drugs werden denk ik geabsorbeerd door het lichaam?

10 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Dromen hoe je niet letterlijk te nemen. Een zwembad bevat water en staat symbool voor emotie. Denk aan tranen van geluk of van verdriet. Drugs staat voor escapisme of het verlangen om tijdelijk uit de realiteit te stappen. Als je droomt dat je pijn hebt, wijst dit erop dat je te streng bent voor jezelf, zeker als je een bepaalde situatie niet zelf in de hand had. Het kan ook om geestelijke pijn gaan door bijvoorbeeld pesten. Zodra je je emoties leert accepteren, kun je loslaten en gaat de pijn voorbij. Het zusje in je je droom is een spiegel van je zelf en duidt jezelf in het verleden of je jongere versie.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **    **  **  *******  **   **  ****** 
 **     ** **  **   ** ** ** ** **  ** 
 **     ****  **   ** ** ** ** **    
 **      **   ******** ** ** ** **    
 **      **      ** ** ** ** **    
 **      **   **   ** ** ** ** **  ** 
 ********   **   *******  *** ***  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht