Baby uit de dood gehaald

Monica
10 maanden geleden

De droom:
Ik was met een paar volwassenen en ook een kind met een puppyhondje, aan het zoeken naar een baby die gestolen/ontvoerd was.
In de straat waar we liepen lag het vol puin, zoals in een oorlogsgebied dat was plat gebombardeerd. De pup bleek een speurhondje te zijn en deze gaf plots een kefje en we lieten de pup de berg puin oplopen waar hij weer een blafje gaf. Ik ging snel de stenen opzij halen en vond de kleine baby maar deze was stokstijf/hard, in alle emoties die dan door je heen gaan heb ik biddend/hopend de baby tegen me aangedrukt en hard over het ruggetje gewreven en gelukkig kwam ze weer tot leven.
Toen werd ik wakker en voelde me echt ziek, misselijk.

10 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een puppy staat voor aaibaarheid, schattig, speelsheid, zorgeloosheid en de drang naar zorgzaamheid. Deze aspecten spelen bij jou of heb je behoefte aan maar ontbreekt.
De volwassenen en het oorlogsgebied is de maatschappij. Je moet er nog je weg in zien te vinden. Maar er zijn allerlei obstakels (puin) waar je doorheen moet zien te komen om te kunnen ontwikkelen. De baby staat voor creatieve vruchtbaarheid. Het leeft en is het begin van een nieuwe fase of doel die je gaat realiseren.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **  **  ******  ******** 
 **   ** **   **  ** **  **  **  **   ** 
 **   ** **   **  ****  **     **   ** 
 ********* *********   **   **  **** ******** 
 **   ** **   **   **   **  **  **   ** 
 **   ** **   **   **   **  **  **   ** 
 **   ** **   **   **   ******  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht