Springkussen en onderwater

Layla
Vorig jaar

Hai,
Ik droomde vannacht dat ik bij een springkussen was en dat daar een gleuf was waar je doorheen kon en dan kwam je onderwater en dus ook onder het springkussen. Ik keek even hoe het was onder water maar ik dacht ik ga daar dus echt niet doorheen zwemmen want straks weet ik niet meer waar ik ben want het was heel donker onder water .. wat kan dit zeggen

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Door het springen komt adrenaline vrij en lijkt het dat je gaat zweven. Onder water gaan en donder water is je begeven in het onbewust of onbekende emoties. Je mag jezelf gaan ontdekken om daarmee jezelf sterker te gaan ontwikkelen. Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.1 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Esme.

Layla
Vorig jaar

Hai,
Ik heb wel het gevoel dat ik op dit moment in een onbekende, nieuwe fase van mijn leven ben dus wat betreft het ontwikkelen en ontdekken klopt dat wel. Bedankt voor de reactie.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **    ********  **   ** **  **  ****** 
 **    **   ** **   **  ** **  **  ** 
 **    **   ** **   **  ****  **    
 **    ********  **   **   **   **    
 **    **   ** **   **   **   **    
 **    **   ** **   **   **   **  ** 
 ******** ********  *******   **   ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht